Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

da bas ove ready sto je pepi okacila

Pepi

Ne mogu sad da ih nađem na sajtu, ali ima ih u velebitu i u rodi, oni prodaju njihovu robu.

Blue

meni se H&M pokazao kao definitivno najbolji za bebi robicu. i uz to i najjeftiniji. uz to i Zara.
ostalo mi je sve nekako pretezno prenakiceno ili pak neprakticno.
benkice nikada nismo koristili, isto nisam neki fan carapica. ono sto sam lose radila kada je bio malecki je preterano utopljavanje bebe, sto ih cini nervoznim...to treba izbegavati.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Naravno, ne treba ih ni natrontati a ni ostaviti da budu polugoli. To će kali najbolje da proceni u zavisnosti od toga kakvo im je grejanje u stanu.

kalimero

Quote from: Pepi on October 23, 2014, 09:50:48 AM
Ne mogu sad da ih nađem na sajtu, ali ima ih u velebitu i u rodi, oni prodaju njihovu robu.

e, velebit, super info, ne bih bas odmah narucivala online, dok ih ne vidim......taman imam velebit blizu mame, pa cu da pogledam  :good: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: Lani on October 23, 2014, 09:58:52 AM
Naravno, ne treba ih ni natrontati a ni ostaviti da budu polugoli. To će kali najbolje da proceni u zavisnosti od toga kakvo im je grejanje u stanu.

a grejanje, rekoh vam, piš živi...... kod nas u spavaćoj toplo, kod Bate smrz  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

rafa

Jos jedan glas protiv benkica, nijednu nismo imali ni koristili.

Bodic, carapace tanke I zeka preko. :good:

U zavisnosti od T, preko toga sta I ako treba.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

kalimero

videla sam divne bodice i zeke i svasta nesto u H&M i C&A, samo me interesuje pre nego sto krenem sa prvim kupovinama, kakvi su i jedni i drugi po pitanju "kalupa", tj velicina..... ovi u HM mi deluju veci nego u CA a mozda i gresim.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ju ja ne znam, mi smo imali Carter's i Mothercare bodice

Lani

E pa sad mnogo detaljno pitaš.  :kiss1: :lol: Ne zaboravi da je ovde samo Summer sveža, eventualno Pepi.
Mi ostale sve matore mame, da ne kažem staramajke.  :rofl:

kalimero

ja sam onda babamajka jer je meni sve ko iz proslog veka  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

HM ima malo veće brojeve, tako da njihov 62 može da ti se desi da nosiš dok kod drugih treba da predješ na 68.
Chicco ima malo manje brojeve, mada njima npr piše 68 ili 9 mjeseci, a veličina je izmedju - znači za jednoi 7-8 mjeseci.

kalimero

to znaci da bebi sad za pocetak mogu da uzmem 56 u H&M i da to bude malo vece od "ocekivanog" 56?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.