Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kako kad, nekad može da te sačeka drugi Kerber unutra :lol:

MissL

ako te u medjuvremenu spremacica ne mlatne metlom po tikvi :crazy:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Neće jer je već obrisala sve i spremna je i ona da zapali :lol:

Unabebili

Dobila sam odgovor od zastitnika prava pacijenata.
Ne znam da li da placem ili da se smejem :ces:
Ipak cu da se  :lol:

"Наведеног дана др Петровић у својој изјави наводи, да је била на послу у 6,50 (те нисте били у могућности да видите када је доктрка почела да ради) и имала је 34 прегледа, од тога 14 систематских (рад у гинеколошкој служби поред прегледа пацијеткиња обухвата и рад у цитолошкој лабораторији) па је докторка после обављених прегледа од 12,20 до краја радног времена наставила рад у цитолошкој лабораторији.
Према наводима сестре са шалтера, по налазе сте дошли у 12,45 и пошто није било ништа хитно, сестра Вам је рекла да дођете сутрадан.

:lol: :lol: :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

čekaj, on je kao tebi zaštitio prava? kako? :nesvest:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

pa ne štiti on prava, nego smiruje strasti (čitaj pravi budale od pacijenata)  >:(

Unabebili

Quote from: Pepi on October 22, 2010, 03:43:13 PM
pa ne štiti on prava, nego smiruje strasti (čitaj pravi budale od pacijenata)  >:(

da, potpuno i neopozivo
sad bi trebalo terati kera, pa dovesti svedoka koji ce da potvrdi sve suprotno od onog sto su oni napisali
bla,bla,bla...

ma i ostatak pisme je vredjanje inteligencije crno na belo, sa sve savetom da zovem inspekciju

poseban animozitet uzgajam prema kopleksima lekarcica po domovima zdravlja, mada ni ovi po bolnicama nisu za potcenjivanje  :rofl:

eeeeeeeeeeej, necu da se trujem vise nego sto moram (ziveci ovde gde zivim)...samo da kazem da mi se  :sick: od kompletnog bezvlasca na svim nivoima, u svim institucijama

osecam se kao da koficom pokusavam da ispraznim more  :girl_sigh:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

I posle kažu - tako se ponašaju zato što ljudi ćute i trpe, i uzimaju mito zato što ljudi daju ćutke, i...  >:( Dakle, mislim da ti je uputno da promeniš Dom zdravlja, ne samo doktorku. Najozbiljnije  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Quote from: AnaK on October 23, 2010, 12:50:49 AM
I posle kažu - tako se ponašaju zato što ljudi ćute i trpe, i uzimaju mito zato što ljudi daju ćutke, i...  >:( Dakle, mislim da ti je uputno da promeniš Dom zdravlja, ne samo doktorku. Najozbiljnije  :bighug: :kiss1:

Pazi, ovaj odgovor je stigao iz Doma zdravlja u Knez Danilovoj, posto je ovaj u kome se radnja desava na Karaburmi, ali pod njihovim patronatom.

Karton selim u totalno drugu Opstinu, samo da dobijem preporuku za stvarno ok ginekologa.

A ovaj pametan odgovor "zastitnika prava pacijenata" nije prosao bez moje  prilicno neprijatne replike, otposlate popodne, ali srocene tako da ce dobro da ga prostudiraju.

Pisao mi ga advokat....malo smo se zabavljali  ;D

AnaK

Da da, onda drugu opštinu. >:( Meni je karton kod ginekologa na Banovom brdu, pa ti vidi :) Ja svoju dr stvarno obožavam. 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ako ne nađeš preporuku za nekog drugog, smatraj da imaš moju :)
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Hvala ti.  :innocent:

Treba mi samo normalan, pazljiv  lekar koji ce jednom godisnje da obavi temeljan sistematski pregled,
da mi da upute za UZ grudi i svega ostalog ( a da to ne moram da kamcim, kao ovde  :wall: ) i koji nece na moju informaciju da sam za dva meseca dobila 4 ciklusa da mi drsko kaze:
- Pa sta OCES, to ti je VEROVATNO klimaks!  >:(
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Mislim da moja dr ispunjava te kriterijume  :love32: Stvarno je sjajna. Za stručnost, srećom, ne znam, nisam imala nekih ozbiljnijih problema (:pljucka:) ali taj ljudski faktor je zagarantovan.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Moju sad, na žalost, mogu da preporučim samo privatno, bez obzira na to neću je menjati.Dala je na nekom sastanku otkaz,  na sred sastanka.

Unabebili

Quote from: cici on October 23, 2010, 01:22:12 AM
Moju sad, na žalost, mogu da preporučim samo privatno, bez obzira na to neću je menjati.Dala je na nekom sastanku otkaz,  na sred sastanka.

E TA je po mojoj meri  :lol:

Jedino sto zaista nisam u mogucnosti sad da placam preglede, ali bas nikako  :girl_sad: