Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

cici

NikkiL

Ja mogu da se nadovezem sa hejterskim topikom o kanadskim lekarima.... ja sam ocajna vec 3 meseca nisu sposobni da me izlece stagod da mi je.... krenulo je od bronhitisa,pa sam kao imala upalu pluca, nakrkali su me svim mogucim antibioticima, kako prestanem da ih uzimam meni je opet jako lose... smrsala sam 4 kila u poslednjih mesec dana, stalno sam umorna, kasljem nonstop suvo i sad vec pocinjem da se gusim u nekim trenucima recimo kad legnem skroz na ravno nocu... :(

Samo me kljukaju lekovima od kojih svaki ima gomilu nuspojava....prvo su mi dali neki sprej za kasalj koji izaziva ludacke tahikardije nisam mogla u red da se dovedem danima.... trenutna akcija je da mi je kao dao sirup protiv kaslja... koji pijem 5 dana i osecam se NENORMALNO, spavam kao drogirana, nemam koncentraciju (a imam jezivo mnogo obaveza, ispita, projekata, konferenciju ove nedelje i jos kojesta, sto sam mu i rekla kad sam bila kod njega da mi da nesto da me osposobi da funkcionisem jer nemam kada da odmaram!). Da bih na kraju na Internetu pronasla da mi je dao j* narkotik sirup (sa slicnim dejstvom kao morfin???!!) koji uopste nema nikakvog efekta na razbijanje slajma isl vec deluje na nervne centre da ne proizvode refleks kasljanja kojim se sluz izbacuje iz pluca.....

(i od koga se naravno spava kao lud, osamucen si nonstop a juce i danas sam imala i migrenu sa povracanjem na sve moje muke... :wall:)

Tako da ja iskreno receno placem za mojim lekarom iz BG jeste privatnik ali se kod njega porodicno lecimo vise od 15 godina i prosto kad sam tamo imam sigurnost da sta god je meni, roditeljima, deci mogu na njega da se oslonim i da ga pozovem bukvalno u bilo koje doba dana ili noci... Mislim, tu barem postoji opcija da se ode kod privatnika na pregled i sve zavrsi odmah, a ovde treba mesecima da cekas (isto kao i kod nas u regularnom zdravstvu) na specijalisticki pregled a u medjuvremenu ako ti je nesto ozbiljno mozes i da umres...ili da te dokusure suludim terapijama....

CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

Quote from: NikkiL on February 01, 2011, 06:07:46 AM
stalno sam umorna, kasljem nonstop suvo i sad vec pocinjem da se gusim u nekim trenucima recimo kad legnem skroz na ravno nocu... :(

Meni je bilo ovako, ispostavilo se da imam ogroman pritisak i da se stvarala voda oko srca. Nocima nisam spavala kao covek, sedela sam u dnevnoj sobi i dremala.
:bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

linga

Pih, svuda su isti  :hm:
Nikki, ti mozda i imas sindrom hronicnog umora, s tempom kojim zivis, ne bi me cudilo.
Kad nam dodjes na leto, na generalno ispitivanje i remont. I u pravu si ovde imas izbora, ali taj izbor kosta. Totalno je debilno da neko godinama izdvaja sredstsva za satro zdravstveno osiguranje *a to na kraju nisu male pare uopste* i kad mu jednom zatreba, moze da se slika :(

Elanor

i ne, nemas ni u srbiji uvek izbora :( tj imas ga dok si relativno dobro - kad vise nisi ono na sta spadnes je tuga bozija.

nikki :bighug:
jasno mi je da si isfrustrirana jer ne mozes da dodjes do specijaliste. ali mozda trazis od medicine ono sto ona ne moze - carobnu pilulu da juris 200 na sat dok je tvom organizmu potreban odmor.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ja mislim baš kao Elanor. I tvoji simptomi mi liče na ono kako sam se osećala kad sam imala tešku upalu pluća.
Janko 23.7.2002.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

Nikki  :bighug:

U Srbiji imaš mogućnost izbora dok ne moraš da legneš u bolnički krevet, dalje izbora nema, oosim ako imaš para i hrabrosti da odeš u privatnu bolnicu na lečenje.

Elanor

a kad vidis kako taj krevet izgleda, dodje ti samo da places, cak i kad nema sve one neljudskosti s kojom se srece pepina svekrva.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

rafa

Quote from: Elanor on February 01, 2011, 01:54:41 PM
a kad vidis kako taj krevet izgleda, dodje ti samo da places, cak i kad nema sve one neljudskosti s kojom se srece pepina svekrva.

o, ti samo mislis da nema. :(
mozda nema u toj meri kao u drzavnim, ali ja mislim da cu svoje samo dvodnevno iskustvo relativno lake operacije u privatnoj 'klinici'  :blink: u beogradu letos dugo pamtiti
em im platis, em te tretiraju kao stoku :(
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Pepi

Ovo nije za ovu temu, nego neku pozitivnu, ali ja sam bukvalno oduševljena kadrom i odnosom prema pacijentima na operativnoj ginekologiji ZC Valjevo...državna bolnica, a osoblje maksimalno posvećeno pacijentima, sestre ljubazne, nasmejana, uvek je neka u sobi...doktor je svima uzeo brojve telefona od muževa, zvao ih da ih obavesti o ishodu operacije, svako malo dolazio da proveri kako smo, da li nam nešto treba...

A što se tiče privatnih klinika, sve pohvale za specijalnu ginekološku bolnicu Ivanović  :good:

Elanor

rafo, nisi razumela. ja sam pricala o drzavnoj bolnici i o tome kako tu izgleda krevet (samo to - izgleda). i o sestrama koje prevrnu sve ormane i zalihe u bolnici i skupe 10 parcica platna i tako promene posteljinu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.