Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Stačka, ja vjerujem da su samo naši muževi i otišli sa komplentnom dokumentacijom, svaki u svom danu :rofl:

Saska

a bogami i mi smo odneli komplet dokumentaciju  :rofl: i vec potrosili prve tri rate

disco2000

Lani

Pitanje, ko se seća.  ;D
Naravno da još nismo završili ovo  :crazy:, ali bar smo pri kraju.  :lol:
Kad ste nosili da predate papire u Tiršovu, tj. u 27. marta, da li su vam tražili novu potvrdu o prebivalištu i za prvo dete? Ja imam neku Ivinu iz 2009. i koliko znam za prijavu prebivališta ne važe one fore ne starije od 6 meseci i sl. ali na sajtu Bebca su me sad skroz zbunili.

janavi

ne vidim logiku zašto bi ponovo prijavljivala prebivalište, ako se ništa nije promenilo
to nije potvrda, nego prijava, valjda
(ono malo parčence papira koje otcepe od većeg formulara)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

senka

Quote from: janavi on January 17, 2011, 04:20:25 PM
ne vidim logiku zašto bi ponovo prijavljivala prebivalište, ako se ništa nije promenilo
to nije potvrda, nego prijava, valjda
(ono malo parčence papira koje otcepe od većeg formulara)

ja sam davno prihvatila da srpska administracija upravo tako funkcioniše  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Pa ne vidim ni ja, zato pitam.  :rofl:
Neka, nek odnese ovako, valjda može.

disco2000

Odnela sam kopiju tog starog papirica iz 2006.

anelore

Kopija stare potvrde o prebivalistu je dovoljna.

Tchi

imam jedno pitanje, da li se drzavljanstvo moze da podigne odmah kada i prvi izvod i gde moze drzavljanstvo, u savskom vencu su mi telefonom rekli da izvod mogu najblizoj opstini (znaci li to da mogu i u izdvojenim odeljenjima kao sto je u bloku 70) i jos jedno pitanje da li neko zna za pasos za dete da li mora overena kopija izvoda iz maticne knjige?

Margarita

za pasos, cini mi se, mora original koji oni skeniraju i vracaju ti

Glitter

Quote from: Tchi on August 17, 2011, 01:21:47 PM
imam jedno pitanje, da li se drzavljanstvo moze da podigne odmah kada i prvi izvod i gde moze drzavljanstvo, u savskom vencu su mi telefonom rekli da izvod mogu najblizoj opstini (znaci li to da mogu i u izdvojenim odeljenjima kao sto je u bloku 70) i jos jedno pitanje da li neko zna za pasos za dete da li mora overena kopija izvoda iz maticne knjige?
odgovor na poslednje pitanje za pasos i izvod je NE, nosis original oni ga skeniraju i vracaju ti svu dokumentaciju koju si odnela (ja sam nosila originale, jedino ako imas neki drugi razlog zbog kog ne nosis originalna dokumenta, u tom slucaju verujem da je overena kopija ok).
U aprilu sam malcu uzimala izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo u opstini Novi Beograd, dva razlicita saltera, ali nije katastroficna guzva, medjutim porucivanje na kucnu adresu je meni bar mnogo komfornije, a neznatno je skuplje mislim za cenu dostave

Tchi

nemam razlog da ne nosim original nego ne bi da mi uzmu taj novi hologramski koji traje neograniceno...a za ovo drzavljanstvo pitam zato sto mi treba za leona, a on je tek upisan u maticne knjige...jel se izvod dobija odmah na licu mesta?