Main Menu

Kraljica čokolade

Started by anelore, April 06, 2010, 08:02:14 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

hvala :)

ja se nadam da cemo uspeti da izvucemo 8 parcica sutra posle rucka  :crazy:
umesto cokoladnog likera natopila sam je jegerom :lol: ako i budu imali zamerki nadam se da ce zaspati pre no sto uspeju da ih izloze :D

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Super ovo izgleda. :clap: A koliko vidim i filovi su ti se lepo umutili.  :)

Glitter

hvala  :flower: :flower:

filovi su mi se bas fino umutili, ovaj tamni sa cokoladom za kuvanje je bio bas cvrst ssamo sam ga malo razbila, za srednji sam uzela oni cokoladu Braca, i cini mi se da fil ima malo karamelast ukus, belu sam uzela Milku...slatka pavlaka je Meggle...nisam zadovoljna cipkom i mozda sam mogla da se premazem slagom pa onda stavim cipku (za koju sam provalial foru iako mi nije bas uspela)

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Deda

Super je  :clap:, , a cipka je wow :nesvest: . Kladim se da bi sveki mogla da se zakune da ti to ne umes  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

javljam veceras njene impresije  :D

hvala vam :bighug:

Margarita

Finalina

odlicna je torta, super izgleda  :good:  i moci ce osam parcica

Quote from: Glitter on August 10, 2010, 09:47:42 PM
umesto cokoladnog likera natopila sam je jegerom :lol:
:D vrhunski  :rofl:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Quote from: Deda on August 11, 2010, 08:34:38 AM
Super je  :clap:, , a cipka je wow :nesvest: . Kladim se da bi sveki mogla da se zakune da ti to ne umes  :lol:

Sad će da bude demantovana.  :lol:
Ja mislim da koricu nisam ničim natapala. :think: I nije bila suva, doduše bila je i prilično tanka tako da sve i da je bila suva ne bi se osetilo mnogo od filova.

Xe

Divna je!
Kladim se da je i ukusna, narocito zbog jegera, on sve rane leci  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

elem  :D
sveki se odusevila cinom, reklaje da tojta izgleda neobicno...imali su zamerku na velicinu :lol: i korica naravno nije bila dovoljno usaftana  :rofl: 9ali to je njima klasicna zamerka)
zmuova baba se toliko smejala ilupetala gluposti posle 3 parceta tojte da je pitala da li ima neki alkohol unutra  :lol: :lol: :lol:
uglavnom svi su odusevljeni, sveki se hvalila po selu da joj snajka napravila tortu, drugar kome sam rekla da sam za sveki pravila tortu pao je sa stolice  :rofl: :rofl: :rofl:
i tako

a da...moj utisak je da je jako ukusna, lepa na oko i jednostavna za pravljenje...