Main Menu

Kraljica čokolade

Started by anelore, April 06, 2010, 08:02:14 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Ja koristim onaj self-raising brasno i ne koristim pzp.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

U tom slučaju ti ni ne treba pzap.Kod nas nema to brašno.

Glitter

ja osnovnom merom ja sam pravila kalup od 18cm i nisam redjala filove bez kalupa, no sam ga napravila od kartona i folije, izlepila selotejpom i samo rokala fil ozgo  :lol:
napravila sam je za 7 minuta :rofl:

janavi

7 minuta tortu i 77 minuta okvire od kartona i folije, kod mene bi tako verovatno :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Što komplikujete jednostavne stvari :lol:

Glitter

Quote from: janavi on January 16, 2011, 12:21:35 PM
7 minuta tortu i 77 minuta okvire od kartona i folije, kod mene bi tako verovatno :lol:
pa kad moras da ga precizno izmeris, nadjes neki specijalni lepak, da ne sitavlja tragove, da se ne vide ivice isl...ja sam bre umetnicki tip, nalepila ga selotejpom i nabacala filove  :crazy: :lol:

emge

Kalup zaista ne treba, jako se brzo i lako filuje.
Ova kora je drugačija, ali mislim da je količina kakaa presudna. Sledeći put pravim sa manje kakaa, jer je kora bila vazdušastija. Prošli put sam umjesto 4 kašike kakaa, stavila 1,5 kakaa i 3 neskvika, pa je valjda zbog toga tijesto bilo malo redje. U svakom slučaju, sad imam više kore - jer nit je onoliko narasla, ali nije ni splasnula. Ukusna je svakako :balavi:

Gost51

ja sam zarazila sestru i sve oko sebe kraljicom

emge

Evo je nova kraljica, ne znam da li primjećujete da je kora punija?

Glitter

odlicna je, takva je i moja kora bila

Gost51

cici

Odlična je i savršeno si je nafilovala.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Znači, kora treba da bude ovakva :) Hvala :bighug:

A, meni se prošla više svidjala, jes da je htjela da pobjegne iz pleha, al dobro :rofl:

Lani