Main Menu

Kraljica čokolade

Started by anelore, April 06, 2010, 08:02:14 AM

Previous topic - Next topic

dmi

Quote from: cici on May 15, 2012, 08:05:55 PM
Samo pored kiflica nemoj da mi prolazis inace je sve u redu :rofl:

necu nikad vise casna pionirska :pioneer:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

emge

Ja sam na kraju kraljicu pravila od 1l slatke pavlake...
Za najtamniji stavim 370ml i 300gr čokolace, za srednji 330 i 300gr čokolade, a bijeli obično pravim samo od slatke pavlake, nisam neki ljubitelj bijele čokolade :)

cici

Nisam ni ja ljubitelj bele ali mi se ovde toliko svidja da niposto ne bih izbacivala.

Lani

Ja belu čokoladu ovako da jedem ne volim ali mi je u tortama i filovima savršena. :girl_in_love:

anelore

Ja kao Lani i Cici.
I pravila sam jednom prilikom korpice punjene nekim zutim filom od lesnika, prvo ih premazivala topljenom belom cokoladom....kako je to bilo dobro......

monochrome

jel vi meni verujete,da ovaj sam naslov meni stvara mucninu :lol: koliko bre ne volim cokoladu...odma zamisljam,onak' neku gomilu ulepljene cokolade...bele,crne,zute,svakojake i muka mi :rofl:

dmi

Quote from: monochrome on May 16, 2012, 05:16:29 PM
jel vi meni verujete,da ovaj sam naslov meni stvara mucninu :lol: koliko bre ne volim cokoladu...odma zamisljam,onak' neku gomilu ulepljene cokolade...bele,crne,zute,svakojake i muka mi :rofl:

:cigla:
gubi se sa ove teme :cigla:
ove divne prefinjene cokoladne teme
idi feniraj se :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

:lol: e dmi ako si joj rekla sestro slatka :lol:

monochrome

cici

Sramota da niko ovoliko nije ovde nista pisao  :lol:
Napravila sam varijaciju koja je fantazija od ukusa.
Deo sa crnom cokoladom sam zamenila sa filom od kesten pirea i slatke pavlake, kako sam se zeznula i odledila vise nego sto mi je trebalo imala sam za dva sloja sa kestenom.Odlicno je ispalo bas.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

aleks

Jao, Cici, mislim da si iskontruisala moju omiljenu tortu   :balavi:  :bighug: Ja obozavam kesten, a nikad nista da napravim za sebe lepo.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

E onda ovo na napravis samo za sebe, potpuno je savrsena ali skroz.