Boginje- slike , pogledajte pliz :(

Started by chokoladica, June 27, 2010, 11:23:32 AM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Ma ozbiljno... otprilike..ko razume shvatice  :lol:

MissL

Ja mislim da nece dobiti temp, ako nije do sad :good:
Vec rekoh, Stiv je bio 'najzdraviji' kad je imao boginje :girl_haha:
proci ce to i kod Ficka glatko :)
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

pra-sence

Ja sam sad malo citala o ovim boginjama...ipak ne bih da dovodim stefa jer ako i nije zakacio onomad kad smo se videli velika je sansa da ih zakaci ako dodjemo...ne znam jbt,nisam pametna...

Deda

Pa ako ne zelis da dobije, naravno da neces da ga vodis
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

iako je stef trenutno u uzrastu kad ce najlakse da ih preboli + nije u kolektivu + letnje je vreme i manje virusa.

najgora stvar kod varicela je sto grozno obaraju imunitet, pa su me cak i ovde savetovali da dete 3 nedelje nikako ne ide u kolektiv, ako je ikako moguce.
(sto opet znaci da za samog filipa nije dobro da puno klinaca bude oko njega)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Tacno, Andrija je imao 5 meseci kad je dobio boginje, bez T, ukupno 20 komada, ali posle toga je imao najgore kasljanje koje sam do sad cula od nega , primao je i urbazon i inhalacije, mesec dana, jedva se iscupao...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

pra-sence

Quote from: Deda on June 28, 2010, 02:44:16 PM
Pa ako ne zelis da dobije, naravno da neces da ga vodis
naravno da ne zelim da ih dobije ali fora je sto smo se videli tri dana pre nego sto ce Prkiju da izbiju.
Btw ni ja ih nisam prelezala :hm:

kalimero

znači da u stvari i ne znate da l ste ih zakačili jer je Filip i tad bio zarazan.....a inkubacija je oko 2 nedelje tako da tek kroz toliko vremena ćete svi znati da l ste ih pokupili i, još bolje, preneli dalje....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Saska

sad sta je-tu je, ko je dobio-dobio, ostaje samo da se ceka

a obaraju imunitet jako

emge

Čoko, možda i ne dobiješ :bighug:

Ja sam se vakcinisala protiv istih kad sam shvatila da ih nisam preležala.
Nadam se da će Filipu da padnu lako :kiss1:

Lani

Ja znam da postoji ta neka vakcina protiv varičela, ali nisam znala nikog ko je primio ili čije dete je primilo. Gde si to našla emge?

Finalina

:kiss1: za Ficu da sto lakse pregura boginje i :bighug: za choko ( trebace joj ukoliko ih i ona dobije ) ..... mislim da i nije trenutak za proslave, moze da saceka neki dan ( bar deset da prodje ) pa onda mogu i gosti da dodju :)

Ivy

i ja bih sacekala sa proslavom...da pregurate to sto lakse  :bighug:

emge

Quote from: Lani on June 28, 2010, 10:22:03 PM
Ja znam da postoji ta neka vakcina protiv varičela, ali nisam znala nikog ko je primio ili čije dete je primilo. Gde si to našla emge?

U Bel Medici sam je primila. Postoji neka firma koja nabavlja vakcine iz inostranstva, pa preko njih nabaviš, a oni ti daju vakcinu (mada tada kad sam ja primili - prije godinu ipo - je to sve odradjivala Bel Medica).

Ja sam je primila iz dva razloga, prvo nisam ih ležela, drugo znala sam da hoču još jednu bebu. I onda mi je bila frka da ih Marta ne zakači dok sam trudna :)