DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Deda

Ja sam morala da udarim na tvrdu hrono restrikciju , dogurala sam do 70 , tu mi se pali crvena lampica.
A i dobila sam vec nekoliko komentara/ a je l si se ti malo ugojila / :wacko:
Teska su mi vracanja ali sto se mora nije tesko   :girl_sigh:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Deda

8.DAN , bez  greske sam izgurala  :diva:
jos samo nekoliko puta toliko  :lol:

Dacko

Deda

Nema bravo, prvo bravo za 5 kila u minusu  :ljut:

veki

Ja samo da se pohvalim, u minusu sam prilicno u odnosu na pocetak godine cak -16 doduse ostalo jos bar toliko da skinem I malo preko. Prestala sam da brojim kalorije da razmisljam o hrani I da bilo sta moram. Podsetila sam se kako je moj zivot nekad izgledao. Samo biram noge umesto prevoza sve cesce,na pauzu ne idem da bih jela vec da udahnem vazduh I protegnem noge, a ponesem voce. Doruckujem kod kuce normalan obrok, nema pekare, tj lisnatog testa, I rucam rucak opet kuci, a ako je frka neko meso na rostilju. Sita sam I zadovoljna, a I hipertenziju sam bas dobro regulisala skoro da uopste nemam vise zujanje I glavvobolje te dodjoh do zakljucka da je mene pekara unakazila. I tako samo da kazem da sam mnoooggggooo srecna, iako se tek naziru promene vizuelno, ja sam srecna sto sam se pomerila I pokrenula napokon. Ponestalo mi izgovora

moma

Lani

Bravo Veki.  :clap:
Pekare i ta lisnata sranja što se u njima prodaju su najgore nešto.
Ja i dalje brojim kalorije i sve upisujem u MFP, još nemam poverenja u sebe da mogu bez toga.

I plašim se da ne posrnem ove nedelje, em je sutra i prekosutra slava kod mame i tate, em ove nedelje samo u ponedeljak i petak mogu u teretanu.  :nokti2:

veki

ja dok sam pisala i racunala sve mi je to bilo kao da sebi za vrat skacem. I u pocetku sam shvatila da ustvari uopste ne jedem mnogo ali jedem lose, od kad sam prestala da se opterecujem i izbegavam samo ona losa mesta koja sam u pocetku belezila kao redovne stanice prvo je stagniralo pa sam mislila da je sve bezveze, pa sam krenula na vezbe one miha body tec i bila sam odusevljena dok me nije stisla moja stara boljka sa ledjima, e onda sam rekla ajde pre nego sto ozbiljno pocnem da vezbam, da ja probam samo da ne mislim, i meni je to dalo rezultat, samo se nadam da cu uskoro moci ponovo da se aktiviram, jer mi ove setnje nisu dovoljne da ispraznim mozak, ali kad pomislim da bi mogla nesto da pojedem, sama sebe ubedim da uskoro stizem kuci i da mi to ne treba. A slave ne obilazim i na rodjendanima mi u igraonicama mrsko nesto da jedem na onim polustolovima sto treba da prilegnem da bi k'o covek pojela nesto. Pa srecom nemam ta iskusenja

Zumbulica

Bravo Veki  :clap: Meni isto vise odgovara kad se tako isprogramiram pa na nesvesnom nivou telo i um sami odradjuju .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Pepi

Veki bravo!

Dedo, kako napreduješ?
MM ija krećemo voih dana, samo da pojedemo hranu i kolače iz frižidera  :rofl:

Deda

Stala sam na 68.
Sam moram da se vratim pa da nastavim  :crazy:

Lani

Sad imaš 68? Na tvoju visinu, to je super.  :kiss1: Koji broj kg ti je cilj?

Deda

Nije, nije dobro.
Treba da se spustim na 63-4, makar 5
Imam i butine i naslage na stomaku.
I ne, ne mogu da vežbam   :rofl: