DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

moma

Dedo, ne zaebavaj. Super ti je 68!

emge

Ja bih na 59, makar... samo da vidim peticu, ali avaj, umjesto nadolje, idem na gore...sve sam bliza fles rojalu :lol:

Lani

Koliko si ti visoka emge?
Ja za peticom ne patim, ja sam i u osmom razredu imala 60 kg a bila malo niža nego sada (sad imam 168 cm), tako da ja tu peticu i ne pamtim kad sam videla u životu, davno je to bilo. :lol:  :girl_haha:
Dedo, šteta što nemaš vremena za vežbanje, barem malo kod kuće.
Meni se bliži godinu dana otkako idem u teretanu. :clap:

Dacko

Meni je prijatno sa sadašnjih 70 kg, a čini mi se da smo iste visine (175). Bilo bi mi idealno da imam 68 kao ti, ali to bi moralo da uključi i odricanje od hrane, pa me ne zanima. A 63 ili 64 možda sam imala kao devojka, kad sam bila bez ijedne trunke viška, ali to uopšte ne očekujem u ovim godinama. Mislim ni moja instruktorka fitnesa, iako stvarno izgleda super, nije zgodna kao što je bila u dvadesetoj niti može to biti.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

aleks

Lani, bravo, bravo  :clap:

Dedo, meni ti super izgledas na svim slikama  :kiss1:

Ja pozvala taj nablizi I divan fitness/teretanu/sve da koooonacno krenem, kad oni zatvaraju 31.01.  :crycry: :lol: nisam znala da li da se smejem ili da placem.
Setila sam se da je moje starije dete kupilo tegove i mozda bih to mogla kod kuce. Kad me ne prepoznate sledeci put  :rofl:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Ja sam visoka izmedju 163 i do trideaete godine moja kilaza je bila 50-52kg.
Racunam da sad u ovim godinama to ne bi valhalo, ali 59 valjda bi.
Posle Marte sam se bila spustila na 60kg, posle Marka na 65kg, a sad su mi sve to zeljene kilaze. Ali za praznike sam bila lasta :lol: proslo ljeto sam bila stigla do 66kg, Čigota rules :)

Deda

pa kad biram slike, sam luda da stavim neku gde sam debela mecka  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

moma

AnaK

Ja sam već desetak dana na pretežno presnoj ishrani. Ključna vest je da se odlično osećam, a vaga pokazuje par kila manje. Ako se trend bude nastavio, i kilaže, i radosti i energije, stvarno planiram da mi to ubuduće bude ishrana.
Janko 23.7.2002.

Lani

Hahahah lasta  :rofl:
AnaK bravo! Ne toliko za kg koliko za tu radost i energiju.

moma

Moja drugarica tako bucka vec godinu dana u onom nutribuletu i prepolovila se. Sve prijesno strpa i pijucka tako...

Dacko

Zumbulica

AnaK  :clap:
Napisi malo kako to u praksi izgleda.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....