DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

emge

Glitt, to tvoje ima smisla samo ako su te kalorije koje su potrebne unijete npr uveče, a preko dana ništa. I sad to kalorijski nije puno, ali je jednom dnevno ...

kako kažu, u Aušvicu nije bilo debelih...

Lani

Mislim da ćeš na netu naći više linkova u prilog tome da mod izgladnjivanja iliti starvation mode ipak ne postoji. Evo ako te ne mrzi (a i sve ostale) pročitajte ovde, mislim da je lepo objašnjeno.
https://www.cheatsheet.com/health-fitness/starvation-mode-why-it-might-be-a-myth.html/?a=viewall

A evo i ovde, sa sve opisanim ekperimentom izgladnjivanja.
http://amydix.com/youre-not-in-starvation-mode/

Moja poenta je bila samo to da to što u nekom trenutku broj na vagi stagnira ili čak i raste (samo privremeno) nikada ne može biti od prostog unošenja malog broja kalorija, uvek je neki underlining factor prisutan. Bilo da je stres, pojačano vežbanje, zadržavanje vode, itd.

AnaK

Ja se načelno slažem sa matematičkom formulom.
Na koju se onda mogu dodati i brojni specijalni slučajevi. Ja sam, izgleda, definitivno u sukobu sa mlekom (bilo da imam neku vrstu intolerancije, bilo da sam ekstra osetljiva na visok insulinski indeks, uz nizak glikemijski indeks, koje mleko ima). U decembru sam samo zamenivši mleko u kafi sojinim, smršala skoro 2 kila, bez ijedne druge izmene u dotadašnjoj ishrani.
Janko 23.7.2002.

emge

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

Pepi

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Pepi

Iz grupe na Fb,  možda nekog interesuje  :)

Lani

Devojke, volim i sa vama da podelim uspehe. :kiss1: Uspeh od ove nedelje je da sam konačno uspela tj. naučila pravilno da radim muške sklekove.  :clap:
I po prvi put u životu imam žuljeve na dlanovima od šipke sa tegovima. I osećaj je divan. :girl_haha:

emge

Bravo Lani :clap:

tako moj bratanic dodje i presrećan je kad ima zuljeve posle cross fit-a.

Lani

;D

Meni je vreme za rukavice definitivno.