DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

cici

Udjes u ovo i  vozis trenazer dok vakum radi.

Lani

Jel ima to neko pravilo koliko često mora da se ide, koliko treninga najmanje da bi se video rezultat itd?

maxic

Ja ovo nikad nisam vidjela. Kako bre vakum, ne razumjem nista?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Kazu da se najbolji rezultati postizu kad se ide na seriju od 10 svaki dan, e sad ja necu ici vikendom, ili bar svaki drugi.Uz korigovanu ishranu kazu da moze i da se oslabi.Ima digitalni displej i broji puls, brzinu i utrosene kalorije.Tako da jednim delom zavisi i od nas, a ja sam nikakve kondicije i danas na 3. je vec bilo lakse.Postoje tri nivoa otpora, mislim da cu sutra moci na tezi.

AnaK

Ja probala pre 2 godine, meni su rezultati bili zanemarljivi uz mnogo znoja & suza  :girl_cray: :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

A da znoj nije uopste zanemarljiv, ja resila da probam a i nije bilo skupo :rofl:

AnaK

Ista mi je logika bila, to je prva stvar koju sam kupila preko kolektive :) Meni nije 'radilo', ta tvoja 2cm nisam dostigla ni posle 15 :burko:
Janko 23.7.2002.

cici

Videcemo da li ce da ostane na dva cm.Jednom sam isla na elektrostimulaciju i na to sam super odreagovala  i sad bih ali ne smem zbog spirale.
Nisam ja mnogo toga probala i sa lpg je bilo u prvih nekoliko vidnih rezultata i posle nista.

AnaK

E, ja baš danas uplatih elektrostimulaciju  :girl_in_love:
Bojim se da ću sa ovom ukočenošću da pauziram od fit stepa  :'(
Janko 23.7.2002.

cici

Meni je elektro super.Ono sto svi vole, lezis a vezbas :lol:

AnaK

I meni zvuči savršeno - i cena, i lokacija (preko puta posla  ;D :-X).  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja ću ovih dana da zovem da zakažem neku mezoterapiju što sam kupila, mada mi se sviđa i ta elektrostimulacija kako zvuči.  :lol:

linga

Quote from: Lani on February 29, 2012, 09:47:22 PM
Ja ću ovih dana da zovem da zakažem neku mezoterapiju što sam kupila, mada mi se sviđa i ta elektrostimulacija kako zvuči.  :lol:

A jel sme mezo uz dojenje, ili ste se rešili sike?

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: linga on February 29, 2012, 09:49:55 PM
A jel sme mezo uz dojenje, ili ste se rešili sike?

Ne znam, sad prvi put čujem da to ima neke veze.  :crazy:
A i rešili smo se.  :)