DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

cici

Saska

To se racuna prilicno odokativno, tzv faktor BMR. To su kalorije koje ti organizam trosi samo za svoje funkcionisanje.
Sad cu da nadjem formulu.

cici

A na osnovu toga, ok.Mislila sam da imate nesto preciznije.

cici

Praslin

Quote from: cici on September 26, 2011, 02:27:57 PM
A na osnovu toga, ok.Mislila sam da imate nesto preciznije.
Da bi imala precizniju procenu, trebalo bi da znaš svoj RMR (resting metabolic rate), odnosno koliko tvoj organizam lično troši kalorija pri odmaranju i naporu. A za to moraš ti da ideš kod sportskog lekara da ti to mere.

Za smrtnike se otprilike uzmu godine + pol + odokativna ukupna dnevna aktivnost.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Gost51

Margarita

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Margarita

Saska

Quote from: jackie on September 26, 2011, 03:39:00 PM
meni, po ovome, mrsanje ispod 1500 ::)
i meni tako nekako. Kad uspem da se drzim na 1200 mrsavim po kilo nedeljno otprilike.

maxic

Quote from: cici on September 26, 2011, 02:18:40 PM
Kako znate koliko trosite dnevno?

Ja sam jadna isla i da mi mjere koliko dnevno trosim. I kupila neku masku i lezala u fotelji dva sata. Pa onda tricala sa tom istom maskom ( trcala doduse pola sata) .... Trosim kad ne mrdam oko 1800 kalorija dnevno. Tako su mi objasnili....

Blue, ne presla sam na North Beach dijetu :lol: sto bi rekao mm, tj van svake sam dijete. Cekam da se sama sebi smucim po ko zna koji put, pa da krenem ozbiljno na South.  Moj djever izgubio 7 kg za 2 nedelje na SB a uopste nije debeo, normalan, ali kad vidi da pocinje da zdere, odradi dvije sedmice da smanji zelju za slatkisima i UH.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Vila

Nije Blue, Vila :lol:
Znači, pauziraš ;D Mm i ja se "pripremamo" :lol: Još nisam pročitala onu knjigu, treba da se malo spremim za dijetu ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Gost51

ja stagniram, sto bi rekla fina :D
ok, skinula sam 5kg za 20 dana
i sad stojim
mastam o jos 5+5
da ne kazem 10
nemam ni krize
ponekad navece
ali vecim dijelom dana ne, tj na poslu ne
cak sam i dorucak smanjila, odbijam kolace
nalivam se vodom