Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nisam danas našla farbu koju koristim, ali otkrih da Syoss ima i farbe  :blink: Na kutijama su divne nijanse, piše da profesionalno pokriva sede, javljam utiske za koji dan.
Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

TINK

Ja sam se neki dan farbala vec drugi put Syoss farbama, posto sam isprobala sve moguce i nemoguce  :lol:, vidim ova neka nova, reko aj da je isprobam  :good:

Cini mi se da se ne ispira tako brzo i pokrije mi sede  :-[. Kod frizera se farbam Lisapovim farbama, kojim nisam zadovoljna, extremno brzo se ispiraju. Moj frizer ne radi sa Redkenom, volela bih i njih da probam. Najvise mi se do sad svidjala neka Garnierova farba sa Litchiem, ali vise je nema u prodaji  :crycry:. Posle nje, ova je prva koja mi iole odgovara. Mada za sledece farbanje planiram opet neku novu da kupim da isprobam, sve se nadam nacicu savrsenu  :crazy:

AnaK

Meni je Revlonissimo stvarno odlična  :good: Smara me samo što se na malo mesta prodaje, a nijedno mi nije baš blizu i usput, a nemam tu vrstu discipline da planiram potrebnu količinu duže unapred. Pa sam prešla na farbe kojih ima po hipermarketima. Sad gledam, mislim da sam kupila presvetlu... Videćemo  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Kupila sam Syoss sampon i balzam, zasad sam zadovoljna :good: nisam znala da imaju i farbe.

bubi

Quote from: AnaK on September 25, 2010, 06:51:39 PM
Meni je Revlonissimo stvarno odlična  :good: Smara me samo što se na malo mesta prodaje, a nijedno mi nije baš blizu i usput, a nemam tu vrstu discipline da planiram potrebnu količinu duže unapred. Pa sam prešla na farbe kojih ima po hipermarketima. Sad gledam, mislim da sam kupila presvetlu... Videćemo  :nokti2:
Ana,
gde jos sem Cvrleta imaju revlonisimo farbe da se kupe?
ovaj salon mi nije blizu

AnaK

U jednom frizerskom salonu u Bulevaru (otprilike preko puta Tašmajdana, mogu da proverim tačan broj ako ti je to bliže), i ja znam za jednu prodavnicu u Bežanijskoj, u Zemunu. Ima sigurno još negde, ali nisam otkrila.
Janko 23.7.2002.

bubi

Quote from: AnaK on September 25, 2010, 07:46:47 PM
U jednom frizerskom salonu u Bulevaru (otprilike preko puta Tašmajdana, mogu da proverim tačan broj ako ti je to bliže), i ja znam za jednu prodavnicu u Bežanijskoj, u Zemunu. Ima sigurno još negde, ali nisam otkrila.

kad budes imala vremena proveri koji je br.u Bulevaru.
:kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

AnaK, jel to onaj gde je u prvom delu prodavnica, a iza salon?

AnaK

Taj, a ima još jedan, mislim da je blizu ugla sa Svetozara Markovića, uđe se u neki kao pasaž, salon je u dvorištu iza.
Janko 23.7.2002.

Gost51

garnier ili loreal
supermarket isto
da mi je neka koja se ne ispere odmah sa sijedih