Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Ja sam pila Yaz i odustala sam proslog meseca, jer sam imala menstruaciju na svakih 20 dana. To kao dodatna zastita  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Quote from: cici on February 24, 2011, 04:06:06 PM
Koju imaš?
Shvatili.A šta očekuješ da će da počnu da rade?
paaa, da li ce vec prvi ciklus biti bolji ili ce za to biti potrebno vreme, da li ce mi pms i dalje biti grozan  :crazy: jos neki mesec ili se i to sredi brzo?

cici

Quote from: Summer on February 24, 2011, 04:22:25 PM
Ja sam pila Yaz i odustala sam proslog meseca, jer sam imala menstruaciju na svakih 20 dana. To kao dodatna zastita  :rofl:
Moje su bile uredno na 28 kad bi došla  :rofl: svaki treći mesec sam imala po jednu oskudnu  :lol:
Quote from: Glitter on February 24, 2011, 04:30:57 PM
paaa, da li ce vec prvi ciklus biti bolji ili ce za to biti potrebno vreme, da li ce mi pms i dalje biti grozan  :crazy: jos neki mesec ili se i to sredi brzo?
Prvi ciklus odmah bude kraći i manje obilan.Trebalno bi i pms da se brzo stabilizuje, mada ja uopšte i nisam imala nikakve simptome do pre tri četiri meseca.

Glitter

senka

Pila Jeannine i Yasmin, upala u statistiku onih koje su se ugojile 7-8kg
s druge strane koža mi je bila odlična, m. redovna, trajala 3 dana, oskudno,
sad planiram Mirenu
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Ja nisam htela Mirenu jer mi se ne svidja da nemam ciklus.
Nisam se gojila od oralne, ali inače sam van svake statistike :rofl:

Lani

Ni meni se ne sviđa to da nemam menstruaciju mesecima  :crazy: a opet mi frka zbog pilula jer garant ću biti među onim baksuzima koji se od njih ugoje.
A mogu već polako da počnem da razmišljam o Mireni pošto sam dobila prošlog meseca. :hm: :crycry:

cici

Ni sa Mirenom nećeš imati ciklus.Zašto ne bi pokušala običnu bakarnu spiralu?

Elanor

ja imam ciklus s mirenom, kakav-takav.
ja sam je stavila kad je filip imao 3 meseca. moj dr je rekao da je najbolje staviti je dok jos dojis, ne secam se vise zasto.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

Čitala sam neka kao istraživanja i piše da u prvih godinu dana 80% žena poptuno izgubi cilkus.Još neki mali procenat kasnije i ti očigledno spadaš u taj mali procenat koji imaju kakav takav, ili to možda ima veze sa tim u kom se periodu plasira.

Glitter

ja ne znam, meni to gubljenje ciklusa malo too much  :crazy:

Lani

Joj i meni. Jeste da ga na volem nikako ali baš da mi se potpuno izgubi.  :crazy:

cici

Ni ja to ne volim i iz tog razloga sam promenila ove pilule, a ona je htela da se malo odmorim od hormona i da utvrdimo da me glava ne boli od njih.
Možeš da probaš, uvek možeš da je izvadiš.

Dawn

Quote from: Glitter on February 24, 2011, 04:30:57 PM

Ciklus mora da ti se normalizuje, biće mnogo manje obilan, pms mnogo blaži. Dr-ka mi reče da Diane nema onoliku količinu hormona kao ostale tablete...

Glitter

dr mi je dao diane i zbog koze, lice mi je koliko toliko ok, povremeno bas bude grozno, ali koza generalno, uzas