Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

dmi

pila godinu dana logest, savrseno mi je odgovarao
a pocela sam da ga pijem jer su mi hormoni malo poludeli kad sam prestala da dojim (imala sma neka blesava krvarenja u sredini ciklusa)
nisam se ugojila ni gram
prestala sam da ga pijem zbog kombinacije godina i cigara
onda nedugo zatim batalila i cigare :rofl:

kao devojka sam imala srebrnu spiralu
nikakvih problema nisam imala

sad bih vrlo rado opet stavila spiralu, ali nisam sto posto odlucila da mozda ne bih jos jednu bebu u nekom trenutku pa mozda mi se omakne neki gumi defekt i pomogne mi u odluci :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

Gost51

gumi defekt :clap:

logest mislim 2 godine
udebljala se, nikad izgubila te kg
odlakavila
izostajao ciklus
ili bio oskudan
recimo svaki 3. da je bio normalan
skoro nikad bolovi pred ciklus

gasha

ja sam uzimala diane, zbog hormona, samo sam se oblozila salom, dobila par kilograma, i bila srecna i zadovoljna  :D

posle prestanka normalno sam vratila kilazu
i ja razmisljam o spirali  :think:
jos nisam sve kockice slozila
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Quote from: gasha on February 24, 2011, 09:57:50 PM
ja sam uzimala diane, zbog hormona, samo sam se oblozila salom, dobila par kilograma, i bila srecna i zadovoljna  :D

posle prestanka normalno sam vratila kilazu
i ja razmisljam o spirali  :think:
jos nisam sve kockice slozila
Gumi defekt pa onda :lol:

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

TINK

Uh moja vecita dilema. Ja dok se odlucim za kontracepciju, utom ce i klimaks  :crycry:

Taman sam se razmisaljala za Yazz i sad me Cici pokoleba  :nokti2:.

Glitter

TINK mislim da je bolje da ti lekar odredi terapiju pre nego da sama odlucujes  ;)

TINK

Pa lekar mi je i predlozio, ali pre 6 meseci..... ja sam rekla da cu da razmislim  :crycry:

cici

Quote from: TINK on February 24, 2011, 10:26:35 PM
Uh moja vecita dilema. Ja dok se odlucim za kontracepciju, utom ce i klimaks  :crycry:

Taman sam se razmisaljala za Yazz i sad me Cici pokoleba  :nokti2:.

Nemoj da se zbog mene kolebaš.Možda tebi budu super.Moraš da probaš da bi znala, ništa ti neće faliti 3-4 meseca da probaš.Uvek možeš da prekineš.

Glitter

Quote from: TINK on February 24, 2011, 10:31:47 PM
Pa lekar mi je i predlozio, ali pre 6 meseci..... ja sam rekla da cu da razmislim  :crycry:
citam danas ceo dan na temu pilula i ako sam nesto zakljucila to je da su em reakcije razlicite em misljenja podeljena...ne mozes unapred znato kako ces reagovati i da li ce ti odgovarati

TINK

Ma Cici vidis da se ja kolebam vec 6 meseci  :nokti2:, malo meni treba da odustanem  :lol:. Ja uopste nisam za oralnu kontracepciju, totalno sam nedisciplinovana.... mada kad malo bolje razmislim nisam ja nizasta  :crazy:

Glitter

imas s pocetka teme pominjala sam ja flastere, zalepis jednom nedeljno i uzivas