Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

TINK

Quote from: Glitter on February 24, 2011, 10:39:40 PM
citam danas ceo dan na temu pilula i ako sam nesto zakljucila to je da su em reakcije razlicite em misljenja podeljena...ne mozes unapred znato kako ces reagovati i da li ce ti odgovarati

Da, svaki lekar ce ti posavetovati razlicito. Meni je moja rodjaka preporucila Jazz, inace je dr, kaze da imaju najmanjee hormona i da veliki broj zena mrsavi od njih  :lol:, izgubi apetit  :lol:. Ja sam moju dr pitala sta misli o njima, i ona mi ih odmah preporucila  :lol:. Verujem da bi bilo tako da sam i za druge pitala  :crazy:

zelena

Meni je dr preporucila Yazz, ali nikako da pocnem da ih pijem, odem u apoteku da ih kupim, pa se predomislim. Pila sam Yasmil 2 godine, prestala kad je bila ona frka oko tih pilula. Posle spontanog su mi hormoni podivljali, dobijam na 15 dana, lice mi je kao kod pubertetlija. Moram poceti od ovog mjeseca. Nadam se da ce ove Yazz pored zastite, uticati na moje lice, tezinu i grudi.  ;)
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

cici

zelena

Quote from: TINK on February 24, 2011, 10:46:32 PM

Da, svaki lekar ce ti posavetovati razlicito. Meni je moja rodjaka preporucila Jazz, inace je dr, kaze da imaju najmanjee hormona i da veliki broj zena mrsavi od njih  :lol:, izgubi apetit  :lol:. Ja sam moju dr pitala sta misli o njima, i ona mi ih odmah preporucila  :lol:. Verujem da bi bilo tako da sam i za druge pitala  :crazy:
Zezas ovo za kilazu?  :stop:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

cici

Tačno je da imaju manje hormona, za mršavljenje ne znam.

TINK

Quote from: zelena on February 24, 2011, 10:54:42 PM
Zezas ovo za kilazu?  :stop:

Ja zaista nemam pojma, tj iskustva  :lol:. Kod ovih pilula se ocigledno nista ne zna, to kako koga drmnu  :crazy: :lol:

Cici nekomplikuj mi vise  :shout:

zelena

Znam da ne mora bas da znaci da cu i ja tim putem, ali ako zadesi veliki postotak zena, bolje da ne rizikujem. Vidjecu sa dr, pricale smo o svemu, ali ne i o uticaju na kilazu.  :think:

Moja dr preporucuje pilule samo do 35-e, posle kaze ili radjanje ili spirala.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

cici

Moja dr kaže sledeće, što me nervira što im stavovi nisu usaglašeni, da se ne preporučuje uzimanje sa 35+ ako već niste nikada.Posle se preporučuje smanjenje estrogena, ne znam koje su osim Yazz-a.

linga

Quote from: zelena on February 24, 2011, 11:14:31 PM
Znam da ne mora bas da znaci da cu i ja tim putem, ali ako zadesi veliki postotak zena, bolje da ne rizikujem. Vidjecu sa dr, pricale smo o svemu, ali ne i o uticaju na kilazu.  :think:

Moja dr preporucuje pilule samo do 35-e, posle kaze ili radjanje ili spirala.

ovo pre svega zene koje nisu radjale, jer se rizici zbrajaju - godine, neradjanje i nedojenje, estrogen...

Glitter

moja jedna drugarica je pila diane 35, kaze da se nije ugojila ni gram, njena drka joj je rekla da pilule zaista povecavaju apetit, ali da se ne treba bas prepustiti, kaze da su joj dlake slabije rasle, koza se ocistila i ciklus sredio (dobijala je na 40 dana) i poceo na 28 dana, skratio se sa 8 dana na 4 i pms nestao, pila je pilule 4 meseca i kad je prestala sve je nastavilo da se desava kao dok ih je pila (telo je prosto preuzelo model )

lakalut

Quote from: cici on February 24, 2011, 04:06:06 PM
Koju imaš?
Shvatili.A šta očekuješ da će da počnu da rade?

Cici, ja imam Copper T ;)
L: april 2006.

J: septembar 2009.

cici

Ja stavila neku Mona Liza :rofl: za sad sam ok ali je suviše rano da bilo šta očekujem.Bila sam ubedjena da su sve one iste, ne znam što mi je rekla ovu da kupim.

Dawn

cici

disco2000