Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

vojka

povecana sklonost ka vecem zgrusavanju krvi, je davno opisani nezeljeni efekat oralnih anti bebi-pilula
ne znam da se nesto novo tu otkrilo  :think:
mozda niuje lose da odradis neke testove, u dogovoru sa tvojim lekarom, pa da odvagate zajedno risk/benefit
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Ako lipsem onda da znate da je od posledica Yasmina koje sam sigurno 7g pila :rofl:

vojka

Quote from: cici on February 09, 2013, 10:21:35 AM
Ako lipsem onda da znate da je od posledica Yasmina koje sam sigurno 7g pila :rofl:
ako nisi tad, neces ni sad  :lol:
ne ostavlja dugotrajne efekte, vec samo trenutno dok se pije postoji rizik
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

E dobro je onda, necete me se tako lako resiti :lol:

Unabebili

Quote from: cici on February 09, 2013, 10:21:35 AM

ako ja nisam  lispala posle 8,5 godina Stedirila D - bez pauze i lekarske kontrole, neces ni ti posle Yasmina  :rofl:
bar da sam imala razloga da ih pijem, nego ni to  :rofl1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Ma ja se uopste ne sekiram od neceg se mora umreti :D da nisam htela da pijem, a svesna svih rizika doduse kod mene su bili najminimalniji moguci ja ne bih pila.Ne dajem 5 para na te studije i procente, valjda jednom i mene zaobidje taj minimalni %

dmi

Quote from: cici on February 09, 2013, 01:31:15 PM
Ma ja se uopste ne sekiram od neceg se mora umreti :D da nisam htela da pijem, a svesna svih rizika doduse kod mene su bili najminimalniji moguci ja ne bih pila.Ne dajem 5 para na te studije i procente, valjda jednom i mene zaobidje taj minimalni %

:rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Finalina

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Ira

Quote from: vojka on February 09, 2013, 07:43:45 AM
povecana sklonost ka vecem zgrusavanju krvi, je davno opisani nezeljeni efekat oralnih anti bebi-pilula
ne znam da se nesto novo tu otkrilo  :think:
mozda niuje lose da odradis neke testove, u dogovoru sa tvojim lekarom, pa da odvagate zajedno risk/benefit

Sutra sam zakazala i idem kod doce, bas me zanima sta ce da mi kaze.

Mene je malo uhvatila panika, jer ja imam vene na nogama (rekla bi da su nasledne jer je imala i mama i tata)
a da ih nepijem ,mmoja koze se pretvori u katastrofu  :crycry:

Jel postoji ijedan drugi nacin osim kontraceptivnih pilula ,da ja te moje hormone drzim pod kontrolom i da mi neprave haos sa kozom?

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

cici

senka

ja sutra na ugradnju mirene
endokrinolog dao zeleno svetlo, ja dala crveno svetlo, sad je na ginekologu  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama