Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Lani, ja ovog puta necu da pomerim, samo da utvrdim dobijanje na dan kad i inace treba  :lol: :lol: :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Ja pomeram vec dobrih godinu dana, uklapam za putovanjima, samo jedan mesec sam imala omanje tegobe u vidu braonkastih mrlja nekoliko dana. Inace sam onako pristalica jer jelte radim to  :lol:

cici

A pa ja uklapam iskljucivo zbog nelagodnosti na plazi, ko da se smara sa uloscima i tamponima.Bljak.A seks je ionako prevazidjena kategorija :rofl:  sigurno zbog toga toliko i pominjem :D sta cete isfrustrirana zena blizu srednjih godina valjda to tako ide :D

aleks

Boze, zeno blizu srednjih godina  :hm:
:rofl: :bighug:

Ja sam ih jednom pila i nekako mi ostalo u secanju da mi se stomak naduo i to mi se uopste nije dopalo. Hm, mogla bih da probam opet.

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

Quote from: cici on May 29, 2013, 02:39:22 PM
sigurno zbog toga toliko i pominjem :D sta cete isfrustrirana zena blizu srednjih godina valjda to tako ide :D

da, da, sirota moja,  srce mi se zbog tebe cepa  :lol: :lol:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

E bas mi je milo sto saosecate sa mnom :lol:

Lani

Quote from: aleks on May 29, 2013, 02:47:32 PM
Boze, zeno blizu srednjih godina  :hm:
:rofl: :bighug:

Ja sam ih jednom pila i nekako mi ostalo u secanju da mi se stomak naduo i to mi se uopste nije dopalo. Hm, mogla bih da probam opet.

Ma koji stomak?  :rofl: :krsti:

aleks

Jao, Lani  :rofl: :rofl:

Ozbiljno, mnogo mi se naduo i imala sam osecaj da ce da pukne. I onda sam se jos dodatno ubacila da cu svakog trenutka da dobijem...
Ne treba meni mnogo da smislim neki sumanuti plan u glavi  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

A meni se malo mantalo po glavi ali nema veze  :lol:

Glitter

Quote from: Deda on May 29, 2013, 10:05:08 PM
A meni se malo mantalo po glavi ali nema veze  :lol:
kad sam pocela da pijem diane 35, u prvoj turi bilo mi je prilicno lose prvih nedelju dana sa vrtoglavicama

hanna

Ja sam trenutno na Loestrin Fe 1mg i odlicno ga podnosim  :lol: od nus pojava nista sem sto mecu imam na drugi-treci mjesec a to mi svakako ide u prilog  :lol: i nagomilavanje kg sto mi nikako ne ide u prilog  :rofl: ali obzirom da i ja spadam u sredovjecne zene ,visak je opravdan  :lol:

cici

Ovde se ne prica o visku sredovcnih zena, to ti je na drugoj temi :lol:

Deda

Pocela sam danas da pijem primolut nor  :nokti2:
Valjda ce sve da ide po planu  :lol:

hanna

Quote from: cici on May 30, 2013, 06:56:05 AM
Ovde se ne prica o visku sredovcnih zena, to ti je na drugoj temi :lol:

Opet ti mirodjijo  :rofl: Cuti tamo, d a nisam pocela s a kont. pilulama ne bih znala sta je visak  :lol:

cici

Oce to od pilula, svaki komad 2000 kalorija :lol: