Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Quote from: Lani on January 08, 2015, 11:16:45 AM
Da dignem temu...  ;D Mašina za veš nam izgleda odbrojava poslednje dane/nedelje, a i posle nemilosrdnog arčenja 11 godina, dobro je i ovoliko izdržala. Vidim da vas par ima kombinovane mašine za pranje i sušenje, ja bih sad tako nešto, mm je protiv, on bi opet samo običnu mašinu za pranje veša. Ne znam što ima taj otpor prema kombinovanim mašinama, možda zbog cene.  :lol:
Ima li neko još neku preporuku osim ovih sa poslednjih par strana...  vidim hvalile ste Candy, Gorenje. Ova naša je Indesit.
Na ovo sam mislila  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

OK, vrlo brzo posle ovog mog posta ustanovili smo da staroj mašini nema spasa i kupili smo Gorenje, običnu, ne kombinovanu.

:kiss1:

Zumbulica

Hvala :kiss1:
Narucih ovu Gorenje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Evo i ja da dignem temu, i meni je mašina zvanično umreEla, popravka bi bila najmanje 150€. Posle 14 godina, ali  :crycry:
Ja gledam ponovo kombinovanu, je l' neko čuo neku preporuku.
Anelore, koji je tvoj model?
Janko 23.7.2002.

AnaK

Sad gledam mašine, cene, kombinovane su mi baš preskupe, ipak bih običnu. Kako ste zadovoljne svojima, Lani i ZUmbi, kao vlasnice najsvežijih modela? Peru li belo lepo?
Janko 23.7.2002.

emge

Ja imam Bosh kombinovanu... ali neki plain model, bila je oko 450eura.

AnaK

Da to im je startna cena, sad mi je to baš mnogo, i oko 150-200€ više od samo perilica. Jedan super tekst za početnike, šta šta znači:

http://www.beousluge.com/saveti/ves_masine.html

Janko 23.7.2002.

prevodilica

Mi smo kupili Beko pre 10ak dana, kad je prethodna Gorenje riknula trajala je tačno 5 godina koliko i garancija
I Beko ima 5 godina garancije, nadam se da će toliko da potraje
Kombinovane ne bih, takva Bosch nam je trajala oko 3 godine, a bila je u to vreme plaćena tako oko 450 eur

Glitter

Beko su u jeftinijem rangu i sasvim su pristojne, ja imala obicnu kosta do 200 jura, meni je sluzila 8-9 godina, prvi put joj zafalilo nesto posle 6 godina, i dalje je ziva i radi, znaci 10+ godina

moja mama ima istu, mislim da joj je trenutno osma godina, ako ne i jace, lepo pere

prevodilica

Tata mi je rekao da i njih rade Slovenci, tako da idu praktično isti delovi kao u Gorenje, a imaju najbolje cene i dobru garanciju

AnaK

Meni je ova mašina bila kombinovana, punih 14 godina, tako da izgleda da je sve lutrija. Realno, stvarno je trajala, i trajala. Nego za takve troškove nikad nije pravo vreme :lol:
Da u stanu u Tivtu nemamo Gorenje koje veš izbacuje muljav i delimično opran (a čitam i na ani iste utiske za pojedine mašine), stvarno ne bih znala da može tolika razlika da bude u kvalitetu samog pranja. Pa pošto se to ipak kupuje prilično retko, skupljam iskustva za modele koji provereno dobro peru. Hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Glitter

Ta moja beko nikada se nije desilo da ne opere ves ili ne ispere dobro. Stvarno sam bila prezadovoljna

AnaK

Hvala  :flower:

Suzila sam izbor na Bosch i Beko, imaju negde najbolji odnos perfomanse i cene, sad samo da vidim šta tačno. Taman do petka, tad mm dobija neke pare, pa odmah da ih preusmerimo. :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam mojom Gorenje zadovoljna, što se samog kvaliteta pranja tiče, ako je to glavno pitanje. Ova je moja...
http://www.gorenje.rs/proizvodi/veliki-kucni-aparati/masine-za-pranje-i-susenje-vesa/modeli/masine-za-pranje-vesa/w6603-s/392280