Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: AnaK on September 11, 2011, 04:02:37 PM
Uuuuuuu, fenomenalno. Dakle, široke čaše u kugla sladoleda od vanile na vr'  :balavi:
potpis ko vrata, vrela pita ladan sladole  :balavi:

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Saska

Jel makar bilo jestivo?  :lol:
Ja sam prekjuce ispustila sve sto bi mi se naslo u rukama u kuhinji. I zagorelo mi kuvano jaje :ljut:

Unabebili

medjutim (!) ...do bola je ukusno  :-[... i mislim da se steze kako se ladi  ;)

ali nije za pred svekrvine oci, a nju sam zvala na americku pitu  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

reci joj da je francuska
ovo liči na galetu :clap: :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

Quote from: janavi on September 11, 2011, 04:20:32 PM
reci joj da je francuska
ovo liči na galetu :clap: :clap:

jano, nije to TA svekrva  :rofl: :rofl:

ona prva bi pala na pohovano g.... sa "zvucnim" imenom, recimo Pita poured aristocracy i sl  :rofl1: :rofl1:

ova JOK, ova je majstor u kuzini , ne mozes da podvaljujes, jedino se uzdam u njenu slabos' kad sam ja u pitanju  :lol:

edit: idem da  umutim slag, nema tog sranja koje ja slagom nisam uspela da sakrijem  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Upravo sam zapalila meso u rerni, vrcali su plamičci, kuhinja se ispunila dimom dok si rek'o keks, al' je savršeno ukusno. Objasnila sam ukućanima da flambiranje, čak i neplanirano, daje vrhunski šmek  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

disco2000

Lani

maripoza

Ja volim prepeceno meso (najozbiljnije), ako neko nece da jede, eto mene.  :clap: :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Pravila sam karabatake po nekom receptu sa kulinarike, i stave se visoko, ispod grejača. I sve je bilo OK dok nisam procenila da su gotovi, i da bi bilo lepo da brzinski porumene te uključila na maksimum. Pretpostavljam da je masnoća prsnula na grejač (biće to milina očistiti  ;D) i zapalila se, pa zapalila i ostalu masnoću koje, srećom, nije bilo mnogo.
Janko 23.7.2002.

disco2000

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Ja sam pravila svinjski file sa onim sirćetom :rofl: pre dva dana, i bilo mi je jezivo bljak i htela sam da bacim, direkt u kantu, fuj :rofl: međutim, mama je probala i oduševila se, gosti su probali i oduševili se :rofl: svi su jeli i hvalili i jurili hlebom po šerpi :blink: a ja ništa jezivije nisam probala (doduše, nisam im ni rekla svoje mišljenje, ja da sam se pitala to bi letelo) :girl_wacko: ... mora da je do mene :D