Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

moma

Quote from: AnaK on June 12, 2013, 10:04:00 AM
Koliko sam ukapirala, mnogo se brže upropasti ono što je za šišanje na moru, i proširi i na zdravi deo kose, tako nešto. Ona mene očekuje na šišanju pre mora, posle kad hoću. Tako i planiram. :kiss1:
i moja frizerka tako misli

Finalina

pa svaki frizer tako misli :rofl:

moma

martina

ja se necu sisati ni prije ni poslije... otfikarila mi je dosta prije mjesec dana
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

imam ponudu da mi se uradi ombre  :ces:

nit imam ideju kako bih, nit da li bih  :think:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

:lol: zene, zene, gace, bonda, elema :lol:

Unabebili

znaci, ipak pramenovi  :lol:

mada...ova zena radi stvarno dobro...ali cim to krene da raste, ja sam seda skroz...bice u tri nijanse  :rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

cici

Ne, ja samo da te podsetim sta si rekla pre par nedelja :D

AnaK

Za održavanje je ombre mnogo zahvalniji, nema sumnje. S tim što meni i dalje izgleda kao neujednačena boja  :-[
Janko 23.7.2002.

cici

Ovih dana sam vidjala prilicno losih kombinacija i vecina je izgledala kao mnogo veliki izrastak.

bubi

Ja sam prelomila da u avgustu stavim keratin samo još moju dragu frizerku da ubedim u to.em je kratka em kovrdzava a i ona i ja idemo u avgustu na odmor.

Zumbulica

Ja sam se pre desetak dana osisala bas kratko, do linije brade  :crazy: I sad hocu da mrem, ne mogu da je skupim a mili mi po vratu  :crycry:  :crycry: Tacno cu da odem da se olindram skroz ako me uhvati nervoza.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

prevodilica

ja sam iz tog razloga rešila da baš puštam kosu, makar mi letos nešto i iscvetala, jer ako bih je sad ošišala, dobila bih tu varijantu niti da pokupiš šnalom niti da je trpiš :wacko:
:friends:

Unabebili

Rekla sam da frizer mora da bude vrhunski  :D

Ovaj jeste, ali to i dalje ne iskljucuje da sam ja seda i da bi to bilo lepo manje od mesec dana, s obizrom na brzinu kojom mi raste kosa.

Odlucila se ja, bice to pramenovi  ;)

emge

Pa izrastak svakako farbaš, liniju ombre-a nećeš da promijeniš.

Ja te ne nagovaram, nisam ni sigurna koliko mi se svidja :)