Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

i meni se cini da je bolje pramenovi nego ombre, una, to farbanje stvarno zahteva frizuru dok sa pramenovima mozes da se provuces i bez nje na tvoju duzinu

Unabebili

bice to pramenovi  ;)

mene uvek ovde nagovaraju na neke novotarije, koje uvek odbijem  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

gasha

i ja bih pramenove una   :good:
i tebi i sebi
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Quote from: Zumbulica on June 20, 2013, 09:35:00 AM
Ja sam se pre desetak dana osisala bas kratko, do linije brade  :crazy: I sad hocu da mrem, ne mogu da je skupim a mili mi po vratu  :crycry:  :crycry: Tacno cu da odem da se olindram skroz ako me uhvati nervoza.

Jao, jao, jao  :bighug: Duboko saosećam, meni je to jedini kriterijum za letnju dužinu  :nokti2: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: Zumbulica on June 20, 2013, 09:35:00 AM
Ja sam se pre desetak dana osisala bas kratko, do linije brade  :crazy: I sad hocu da mrem, ne mogu da je skupim a mili mi po vratu  :crycry:  :crycry: Tacno cu da odem da se olindram skroz ako me uhvati nervoza.

same here... ta mi duzina stoji, ali ideja kose na vratu... nikako... ja jos kad se sisam na kratko trazim da mi skroz stanje to pozadi..  mislim, nije mi poenta kratke frizure da i dalje imam kosu tuda

a bukvalno me tako safra uhvati od vrucine i odmarsiram u salon i trazim da me strizu dok ima kose
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

da vas pitam
jel ima kod vas da se kupe ( a nadam se da ako ima kod vas onda ima i u dubrovniku, recimo) samponi i kondisneri sa keratinom?
ja imam jedan sto sam ovdje kupila i stvarno je genijalan, u smislu kad operes kosu i osusi se na vazduhu, ne napravi se metla od nje, nego je relativno sljepljena. i skontala sam da mi to treba za neum ( mada c vjerovatno da imam dignutu kosu skoro stalno)... pa ne bih da nosim ako ne moram... sad su ogranicenja na kilazu nenormalna
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

emge

Elseve za farbanu kosu je sa keratinom, ja mislim.

Margarita

ima ovo pakovanje za kosu

ne znam za sampone, nisam zagledala

Margarita

a ovih verovatno ima svuda

martina

eh, super, hvala vam... moze i pakovanje, ja to ionako samo kao conditioner stavim

i ako vam treba - preporucujem, zimi je jos bolje, ali i ljeti radi pristojno... ja sam samo jucer stavila contitoner, sampon nije bio s keratinom
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Unabebili

Sredila me moja Dajna ovdi. Malo potkratila vrhove, dala joj formu, ofarbala me. :girl_in_love:

Odustala sam i od pramenova i od ombre opcije, zato sto mi kosa vec izgleda kao da ima ombre.
Sunce i morska so su odradile svoje.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Je l' cuo neko za nekakvo dijagonalno nijansiranje? Radi se u osnovnu boju i, najcesce, ton-dva svetlije?
Ubedjuju me ovde, a nisam bas najsigurnija kako to tacno izgleda, a zanimljivo zvuci.
Janko 23.7.2002.

martina

ma probaj, kosa je, em raste, em se lako farba
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama