Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Dobra je   :ok:, bas je promena, ali moras sad i neku promenu sa bojom, makar pramenove
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

to sam planirala malo da se priviknem na ovo, pa cu na neku crvenkastu varijantu :)

Deda

A ja mislila neku kestenjastu sa svetlijim pramenovima  :think:, za tebe mislila   :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

ma moze, nego ja sam uvek bila mnogo crna, a vis emi ta boja ne pristaje,
sad mi bolje stoje neke choko boje :)
ali svakako prihvatam predloge i tako sam se prekljuce zafarbala imam sad 2-3 nedelje dok ne izbiju bele
pa da moram da se ofarbam :lol:

chokoladica

Ja mislila da vam izredjam sve svoje frizure u poslednjih 5 godina  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Veki, ja tebe sa ovom novom frizurom i znam :) Meni je promena ova pre :)
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Sad cu da vidim da li na PB imam neke slike,jer mi je stari komp crk'o , a na lapu nemam. Valjda cu da iskopam nesto.

chokoladica

2006

2006  nesto kasnije (sto ce reci nisam dugo potrajala kao plavusa haha)

2007
ne obracajte paznju na izgled..

ista godina nesto kasnije

2008
siske..boja crna..

2009
cokoladna boja

2010
crveno dugo frckavo ili ravno po zelji  :lol:

2011
(nesto ste vec videli, kukala sam, i vec sam uspela da imam i svetlu i tamnu kosu u ova 4 meseca )

i trenutno(ovo je od danas, svez friz :))  )

Neke slike jesu uzas, al' obratite paznju na kosu..meni nekad deluje da nije ista zena u pitanju kad gledam sopstvene slike,haha

cici

Imaš izuzetnu moć transformacije.Meni se najviše svidja frizura sa četvrte slike i i ova sad.

chokoladica

Cetvrta je paz jel da? Dobro mi stoji, i sad sam razmisljala da se osisam ali na duzi paz, medjutim...toliko volim dugu kosu, toliko se mucim daje pustim..toliko sporo raste... da se nisam usudila.. :)

Unabebili

Sve ti dobro stoje, a meni se najvise svidja ona sa Ficom na slici ...i boja i frizura  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

chokoladica

moram da priznam da je ta crvena bila mocna.. nema ko mi u tom periodu nije primetio kosu musko/zensko..Ali, za odrzavanje..teska.. A volela sam je..ne mogu da garantujem da necu opet biti i crvena, ko zna hahah.. to kod mene tako ide..jednostavno (kad je farbanje u pitanju, za sisanje ne bas...skratim siske i dosta mi  :lol: )

Gost51

meni se najvise svidja predzadnja

cici

Quote from: chokoladica on April 04, 2011, 10:40:30 PM
Cetvrta je paz jel da? Dobro mi stoji, i sad sam razmisljala da se osisam ali na duzi paz, medjutim...toliko volim dugu kosu, toliko se mucim daje pustim..toliko sporo raste... da se nisam usudila.. :)
Neki kratki paž, valjda je to.
Potpuno te razumem i meni kosa jezivo sporo raste, šišam samo koliko moram i retko.Zdrava je inače pa ne moram svaki čas a nekad bih rado promenila ali u suštini volim dugu kosu.

Što se tiče održavanja crvene boje ne mogu da ne pohvalim, ponovo i ponovo Wellinu profesionalnu.Ima samo jednu manu, skupa je.Trenutno mešam vatreno crvenu i neku smedju i baš mi se svidja boja a i ispira se lepo nisam žuta ni u jednoj fazi do farbanja.