Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nemam pojma, sebi sam mnogo neobična  :crycry: A špišanje je u planu, samo da se organizujem da odem kod moje frizerke-šišalice, šiške sam danas odradila u lokalu, uz feniranje.
Janko 23.7.2002.

aleks

Super ti je. Meni se bas svidja. Kosa ti izgleda fenomenalno  :)
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lukina mama

i meni se svidja  :girl_in_love:

i ja ko martina, volim siske, ali sam sebi nekako cudna jer imam zalizak pa mi cudno izgleda..
Luka ,09 April 2005

dmi

Quote from: AnaK on May 06, 2013, 05:48:07 PM
Nemam pojma, sebi sam mnogo neobična  :crycry: A špišanje je u planu, samo da se organizujem da odem kod moje frizerke-šišalice, šiške sam danas odradila u lokalu, uz feniranje.
'
ja sam ODUSEVLJENA ali zaista. I pritom sam odusevljena i manjkom kilograma. BRAVO!!!!!!!!
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

Odlicno ti stoje, ali odlicno!!!!!
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Neobicna si, i ja glasam za kracu kosu :)

Ja imam fobiju od sisaka :crycry: stoje mi tako da mi samo fali ona bijela marama - original sam siptarka sa velikim ocima i zubima :lol: :crycry:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Nemam pojma, na šiške ću se navići, ili ih skloniti sa strane čim čelo bude za pokazivanje. A za kosu nemam pojma, duža mi je nego ikada, ali nešto trenutno baš uživam u tome. Malo bih nešto fazonirala, još nisam smislila šta bih.
Janko 23.7.2002.

cici

Odlicno ti je, meni se bas svidja, a kosa ti je predivna.Meni bi bilo zao da je sisam.

plop

Super, i kosa ti je fenomenalna!!!
2006.
2007.

stacka

Meni se svidja i duzina kose i siske :good:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: cici on May 06, 2013, 07:49:00 PM
Odlicno ti je, meni se bas svidja, a kosa ti je predivna.Meni bi bilo zao da je sisam.
potpis  :good:

AnaK

Janko 23.7.2002.

martina

ma kosa raste... ja se uvijek toga drzim  :lol: i odem i osisam se na milimetar

nego ja sam skroz propustila tvo pad, anaK  :bighug:,  srecom senka napisa sazetak na tricama. ja mislila ti raskopala bubuljicu ili tako nesto...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost