Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Dacko, ljepsa ti je ona svijetla :)
Kali, imamo istu kosu izgleda, ja se farbam srednje plavom i malo tamno plave da bi pokrilo sijede i ispadne tamno smedja :wall:

Ja bih da prelazim na svjetliju ali nemam hrabrosti, nijedna srednje smedja mi nije pokrivala sijede, isprobala sam sve sto mi je preporuceno od marki i jedino Londa radi posao ali uz dodatak tamno smedje. Nervira me to strasno a nemam zivaca da razmisljem o tome pa ostajem na ovoj :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

kalimero

E, Dado :friends:
a sanjam o nekoj bakarno/svetlo karamel, ne znam ni da objasnim, al nema sanse da je postignem.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Mnogo dobro zvuči svetlokaramel, ajde nađi sliku.
Janko 23.7.2002.

kalimero

:girl_blum: sad cemo nas dve i ovde da napravimo "sagu o malini"  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Svetlokaramel zvuči kao lepa boja, pa ako je nađete javljam se da budem zamorče... biće zabavno videti šta sve može ispasti od nje a da s karamelom veze nema.

Quote from: Margarita on October 29, 2014, 08:18:08 PM
jao sto si slatka :girl_in_love: nisam te do sada videla ovako izbliza
lepa ti je boja, a vise mi se svidja kako ti stoji svetla
Hvala. :kiss1: Znam da mi je bolje sa svetlom, :crycry: ali nisam mogla više da gledam one bele strune kako iskaču iz nje, a platinastu nikad ne bih ni mogla da izvučem. :girl_cray:
Quote from: AnaK on October 29, 2014, 05:32:52 PM
Glede prekrivanja sedih, prekrivaju sve boje, ne i sve vrste farbi, proizvodjaci i tome sl. Idealno je da je hidrogen 6% sto za bas svetle nije dovoljno.
Znaš li možda nekog konkretnog proizvođača čije zlatne nijanse prekrivaju šta treba a da nije od ovih opštepoznatih (pošto sam njih sve već isprobala)? Mada i ti poznati verovatno drugima super rade, a kod mene kao da je sve kontra, naime ova Prodigy farba od koje dobih toliko jednoličnu kosu da ne mogu da je prepoznam zapravo se reklamira kao boja sa mnoštvom nijansi, to jest namerno šarena, pa sam je ja i uzela u fazonu 'kad mi od svih kasvetnih farbi svaki pramen ispadne druge boje, mora da će se s ovom svi ujednačiti' - i bi tako. :lol:
Sve u svemu, malo sam manje svenula posle malopređašnjeg odlaska po B. u školu i kasnijeg izlaska do poslastičarnice, pošto sam srela razne neke ljude i svi su fino reagovali na promenu. :)

kalimero

evo, meni je ovo ta bojakoju ne umem da objasnim  :lol: a verovatn
o mogu da je postignem samo i jedino ako odem kod frizera...... mislim, do sad su mi uvek neki lesnik eventualno uspevali da izvedu, ali to ne lici na ovo.....

i K.B. ima taj ton, mada kod nje ima i plavih pramenova, sto isto ne izgleda lose uopste, samo za moj ten nije plava.... ali su te svetlo smedje oci, pa se boja negde uklopi.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Meni boja na prvoj slici izgleda kao da su pomešane Syoss Warm Copper i Sweet Brown. Hm, eto ideje, sad samo da nađem šta je po dve nijanse svetlije od njih.

Lani

Ova druga je lepa, prva mi se ne sviđa. Doduše ja ne volim te crvene prelive ili crvene pramenove u smeđoj kosi, ja volim ovakve smeđe.

kalimero

Lani, ja imam jak crveni pigment u kosi i nema sanse da izbegnem da se ta crvena nekako promoli, sta god da radim kosi, koju god farbu da stavim.....  :think:
Pritom, ova smedja koju si stavila je super, ali je u hladnom spektru boja, koje ne idu uz moj ten, koliko god mi bila lepa na drugima.....tako da, biram u onim okvirima u kojima bih mogla da se "nadjem"  :girl_haha:

Moram da proucim nekako kako da postignem onu kombinaciju, mada znam da je to jedna osnovna boja, pa prelivi preko......  :girl_sigh:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Takvu čistu smeđu boju videla sam kao rezultat Preferance farbe, ali nemam pojma koja je nijansa bila u pitanju.

Lani

Quote from: kalimero on October 29, 2014, 09:15:43 PM
Lani, ja imam jak crveni pigment u kosi i nema sanse da izbegnem da se ta crvena nekako promoli, sta god da radim kosi, koju god farbu da stavim.....  :think:
Pritom, ova smedja koju si stavila je super, ali je u hladnom spektru boja, koje ne idu uz moj ten, koliko god mi bila lepa na drugima.....tako da, biram u onim okvirima u kojima bih mogla da se "nadjem"  :girl_haha:

Moram da proucim nekako kako da postignem onu kombinaciju, mada znam da je to jedna osnovna boja, pa prelivi preko......  :girl_sigh:

Pa dobro, ja i nisam mislila ovo kao predlog za tebe  :kiss1: ili za bilo koga, samo kažem da se meni sviđaju te hladne smeđe ili smeđe koje vuku na pepeljasto plavo.

kalimero

e, ako pricamo o opstem mestu, i meni se dopadaju  :girl_sigh:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dada

Meni se bas svidja Lani :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Quote from: Dacko on October 29, 2014, 08:52:13 PM
Znaš li možda nekog konkretnog proizvođača čije zlatne nijanse prekrivaju šta treba a da nije od ovih opštepoznatih (pošto sam njih sve već isprobala)?

Znam :) Goldwell. Moja mama koristi 8K, to je ova:

sa 6% hidrogenom, ali pošto je njoj osnova, kao i meni, potpuno bela  ;D ispada joj ovako (pa to kalkulisati pri izboru boje - najlepše nijanse tih 'proverenih' svetlih ima Goldwell, tamne i kestenjaste Revlonissimo; Ja se farbam na 2 nedelje, pa koristim Davines (zbog cene), ali se ispira, kažu, meni za 2 nedelje ne stigne ništa da se ispere):

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ne znam u Nišu gde se može kupiti, prodaje se u nekim salonima.
Janko 23.7.2002.

Dada

:think:
Ja bih boju kao ovu Kalinu 2. :crazy:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.