Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ovo mozes ako suvu isfeniranu kosu na vrh glave zakacis u onu  pundju vulgaris pa prenocis tako ili drzis u toku dana za vece

AnaK

Sad gledam razne metode, naišla sam i na tu, baš ću probati pa javljam utiske!
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja tako pravim, doduse polu voljno
kada isfeniram kosu pa onda Carli krene da me vuce i cupa ja je vezem na vrh glave, pa sutradan imam takve talase

AnaK

:love32: za uzrok.

Ima li neko neku rotirajuću četku da mi pozajmi da probam 1-2x?
Janko 23.7.2002.

emge

ja imam nerotirajuću, ali suši i fenira u isto vrijeme, pa ako si zainteresovana - pozajmljujem :)

Glitter

To je ona koju sam ja imala. Ona ne oravi ovo samo ravno fenira

moma

Imam malo kracu kosu od ove, ali postizem slicno kao Glitt.
Isfeniram se, ali to je ono kucno lajt feniranje, da ne przim kosu puno, znaci svaki pramen samo po jednom predjem fenom po njemu, sto je dovoljno za donje 2/3 kose, jer su uvijek zdravije. Isfeniram tako malo i zadnji sloj, a onda uzmem ona 3 najveca samoljepljiva viklera i uvijem u njih siske i jos iza koliko uhvatim u 2 viklera. Zakacim i snalama da se ne odmota jer imam puno kose. Spavam sa tim. Ne smeta mi jer je na vrh glave i moglu slobodno da spavam. Tako mogu i drugi i treci dan posle pranja.

AnaK

Quote from: Glitter on September 17, 2016, 10:32:18 PM
To je ona koju sam ja imala. Ona ne oravi ovo samo ravno fenira

Postavile su na Ani da može i da lokna

https://www.youtube.com/watch?v=sdMmhkH3P9U

Ali bih ipak da isprobam. Predamnom je zima, biće eksperimentisanja  :girl_haha:
Emge, može ako ne koristiš, da probam, da testiram i ruku i živce  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

Pa ovo ti je da uvece uvijes oko 2 marame, imas na yt linkove, Neda pravila sebi, bas ovako ispadne
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

J na mojoj nisam uspela a smatram se vestom

emge

AnaK, koristim je, svaki put kad sama perem kosu... ali izdržacu nedelju dana da ti probaš :kiss1:

AnaK

Quote from: Deda on September 18, 2016, 08:15:10 AM
Pa ovo ti je da uvece uvijes oko 2 marame, imas na yt linkove, Neda pravila sebi, bas ovako ispadne

E to oko 2 marame nisam našla, daj link  :kiss1:

Emge, hvala, javljam se kad stignem do četke, prvo bih probala ove prespavljujuće varjante  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Noćas sam prespavala ovako:

https://www.youtube.com/watch?v=IgA8maTWnwM

Veoma sam zadovoljna i jednostavnošću i efektom, pa mislim da sam našla zimsku frizuru  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Kako je dobro i jednostavno  :good:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Ekstra bas cu da probam
A inace to je to oko marame. Jedna od varijacija