Main Menu

Pravite li Kiš?

Started by AnaK, May 12, 2009, 12:12:46 PM

Previous topic - Next topic

Deda

UUUU, super ti je....
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Bebel

Quote from: Lani on May 22, 2009, 01:05:02 PM
Da pogađamo koji od ova dva je tvoj?  :girl_haha:


sic tamo :girl_haha: Preukusno je!!!
Lav 05.10.05.

Lani

Već sam ga utefterila  :kiss1:

Gost51


Gost51

Quote from: Bebel on May 22, 2009, 12:39:12 PM
pecite u zagrejanoj rerni, na donjoj precki 40 minuta na 180.


idalje sam skepticna
mislim da ce ostati gnjecavo
te mislim da je ovo vrlo vazno
je li?

Oli

Superiska je!
Probacu sigurno!

Bebel

Quote from: jackie on May 22, 2009, 01:47:14 PM
idalje sam skepticna
mislim da ce ostati gnjecavo
te mislim da je ovo vrlo vazno
je li?

ma nije, meni nije bilo ni malo gnjecavo. Bas je ono prhko testo. Razvuces ga na pola cm
Lav 05.10.05.

aleks

Bebel, izgleda fenomenalno.
Ovo moram da pravim.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Gost51

bebel je prava kuvarica :)

Lani


Bebel

Lav 05.10.05.

Gost51

Quote from: Bebel on May 22, 2009, 02:38:11 PM
:fool: :girl_haha:
sta je?
meni se sve svidja sto kazes da pravis!
i moram ti reci da si krenula iz minusa kod mene
"cuj ova mrsava kreatorka da kuva?!"
:kiss1:

Bebel

samo pravite krace ivice, ako imate onaj pleh za tart sa talasastim ivicama, tu su taman visine.
Moja mama ima takav talasasti ali stakleni, i nikad joj nije lepo ispalo u staklenom. Bude gnjecavo kao sto jackie kaze. Mozda ima tu neki stos, ne znam. Ja sam pravila u metalnom, obicnom za tortu i ispeklo se super.
Lav 05.10.05.

Bebel

Quote from: jackie on May 22, 2009, 02:40:39 PM
sta je?
meni se sve svidja sto kazes da pravis!
i moram ti reci da si krenula iz minusa kod mene
"cuj ova mrsava kreatorka da kuva?!"
:kiss1:


:rofl: aaaaaaaahahahahahaah obozavam te !!!!!
Lav 05.10.05.