Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

rafa

I da dodam da nasledjuje Teodorine, pa se provuku i neke roze, crvene i tako.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vrana

Quote from: Lani on May 16, 2012, 03:16:11 PM
Ja bih zimi umrla da moram da izađem u soknicama ili dokoleničicama samo. :nokti2:

cekaj, mozda se nismo razumele, ja ne nosim hulahopke ispod pantalona i farmerki, ne idem u dokolenicama ako npr obucem suknju, tako bih se naravno i ja smrzla
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Unterciger, rafo, unterciger :baba:

Ja nosim i hulahopke, i na suknje i ispod pantalona. Posebno ponedeljkom, jerbo se ona zgradurina u kojoj radim vikendom skida s grejanja, ponedeljkom bude oko 10 stepeni zimi.  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Finalina

ja sam mladjanom prestala da oblacim hulahopke sa malo vise od godinu dana, secam se da sam povod imala na skijanju ( usli mi u neki restoran, seli pored ognjista, skinuli decu i jedan covek mi rece " takav dasa u hulahopkama"... pogledali se mm i ja, precutno se slozili sa gospodinom, te smo ubrzo presli na duge gace kada je minus :D )

Margarita

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

monochrome

Lani

Quote from: vrana on May 16, 2012, 03:25:48 PM
cekaj, mozda se nismo razumele, ja ne nosim hulahopke ispod pantalona i farmerki, ne idem u dokolenicama ako npr obucem suknju, tako bih se naravno i ja smrzla

Dobro smo se razumele.  :lol: :girl_haha:
Mislila sam da nosim duge čarape ispod pantalona, suknje zimi izbegavam.  :crazy:

Deda

Tuzan je bio dan kad je Andrija odbio da nosi hulahopke, godinu dana pre toga je prestao da nosi roze i na cvetice  :rofl:. Zamenili smo dugackim gacama
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

ja zimi spavam pored malo odskrintog prozora  :crazy:
i obozavam da mi je hladna soba u kojoj spavam, pa se uvucem pod topao jorgan
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: vrana on May 16, 2012, 03:53:50 PM
ja zimi spavam pored malo odskrintog prozora  :crazy:
i obozavam da mi je hladna soba u kojoj spavam, pa se uvucem pod topao jorgan

Ja volim onaj osećaj kada se uvučeš u hladnu, pod konac ispeglanu šuškavu posteljinu. :girl_in_love:
Mada sam ga poslednji put imala mislim kod mame i tate pošto ja posteljinu ne peglam.  :lol:

martina

ovdje djeca ne nose hulahopke, osim na suknje

kad idu napolje obuku skafander, a unutra bi umrli u hulahopkama

ovdje je i zimi normalno hodati u majicama kratkih rukava ....

ja sam prije uvijek nosila carape, a sad sam pola zime bosonoga, valjda sam se udebljala i carape me nerviraju u svim oblicima, a ispod pantalona hulahopke bih valjda umrla da obucem

primijetila sam da sto sam starija, lakse odnosim hladnocu

a kad idem da stojim na snijegu, ubacim grijace u cizme
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost