letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

moma

jaoj insekti :zubi2:

koliko placate vi taj smjestaj u 'selu' na tasosu?

Summer

Ja bas imam divno iskustvo iz Potosa, ali u prvoj polovini juna, ne da nije guzva, nego je skroz penzionerski  :rofl: I mnogo mi je lepse bilo nego u Limenasu.

MM nije za rani booking, tako da cemo negde s proleca odluciti gde cemo i kad cemo, u junu verovatno, nemam ideju gde.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Momo, naš prošlogodišnji apartman je 50 Eur na dan a onaj od pre dve godine je bio 70 Eur.

stacka

Mi smo takodje odseli u Potosu kad smo bili, pocetak septembra, i kao Summer nemam(o) losa iskustva, ako izuzmemo dosadne ose :crazy:
Tasos je divan :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Mi nismo imali drame sa osama :pljucka: Ja sam ih vrebala obe godine ali ne mogu da kažem da ih ima više nego na drugim mestima na moru. A nisam nešto registrovala ni te mutante insekte.

stacka

Nama su posle objasnili da ih je najvise u periodu druga polovina avgusta - septembar :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Urbana

Mi juce uplatili Porec - Bijela uvala ....planovi za izlet -> Pula, Brijuni, Rovinj i Venecija
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

kalimero

o, looooda emge, pa i jeste bilo 2008! :lol:                  ja po slikama cenim da je skala maries "prazna" koliko i manja mesta na sitoniji...... Sarti mii odgovara bas po kolicini prodavnica, kafica, taverni i po odsustvu diskoteka i sl.....ne bih bas ni mesto gde nema nicega, ali bih ipak da ima starih kuca a ne da je samo igradjena livada za potrebe turizma......ajd sad, posto kuckam sa tlf, cim se dokopam kompa da pogledam, i to mesto ali i limenas (vila rece da joj se dopalo)...... Ide se meni i u pargu i na krf ..... :ces:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Quote from: Summer on January 10, 2014, 11:36:30 PM
Ja bas imam divno iskustvo iz Potosa, ali u prvoj polovini juna, ne da nije guzva, nego je skroz penzionerski  :rofl: I mnogo mi je lepse bilo nego u Limenasu.

MM nije za rani booking, tako da cemo negde s proleca odluciti gde cemo i kad cemo, u junu verovatno, nemam ideju gde.
Summer, extra jeftino je on a vila u Potosu za 2. 6.  preko Atlantika
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Kali, od 25.07 - 05.08 smo bili na Skiatosu. Ne sjećam se da smo se srele, a nemam ni sliku sa tobom, pa kako :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Vockica

:lol:

Mi bi opet u Nei pori...za decu milina...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Xe

Nei Pori je lep, stvarno je za decu super  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vockica

Za malu decu milina..a I ova vila gde smo isli nekoliko puta je odmah do plaze, ma sve je blizu.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Summer

Quote from: Deda on January 11, 2014, 06:40:57 PM
Summer, extra jeftino je on a vila u Potosu za 2. 6.  preko Atlantika

:kiss1:

Sto ti ne ides tamo  :)?

I moje dete ide u skolu ove godine, malo mi 2.6. rano, a mislim da bih radije neku malo blizu destinaciju, zbog bebe. Plus, sto je mm izricito protiv da sad biramo destinaciju, nemam pojma sto, ali necu da ga forsiram  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.