Main Menu

Sebicnost

Started by Unabebili, September 21, 2014, 05:42:17 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

ovo sad moram u spojler
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

zato valjda i imam ovaj stav koji od pocetka primera dajem..... extremno ponasanje kad je samo u svoje dupe, to mi je sebicluk..... sve ostalo je jednostavno drugacije, van mog sistema mozda, ali daleko od toga da imam pravo da osudjujem.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja samo da kazem da se plasim cici kad krene da kvotuje...samo zamiljam kako vitla nekim kamenom :lol:

monochrome

kali, nije isto...da si trazila jos, a da ti nije dao, rekao da ne moze...mozda bi onda situacija mogla da se poredi...plus, ovde je u pitanju bilo dete od 2 god. (moguce da je bila i manja)

Unabebili

Quote from: Lani on September 21, 2014, 10:03:30 PM
edit: Ja sam jednom bila na kafi sa jednom poznanicom i povela sam Unu. Ona naručila kafu i dobila onaj keksić uz kafu što se dobije spakovan. Una (bila je baš mala, nepune 3 godine) krenula da uzme taj keksić, ova joj skloni ruku i kaže, onako sve nekim strogim glasom, kao će to da ima efekta na dete od 2 godine: No no, to je tetino.  :lol: Onda posle 5 minuta zove konobaricu da pita može li da nam donese još jedan keks, ja pomislim eto ipak nije skroz luda, naručila je Uni keks. Devojka donese keks a ova ga lepo otvori i ham, proguta i taj drugi.  :lol: :crazy: Pa mislim stvaaarno, došlo mi je da kažem hebo te keks, ajmo u Maksi, kupiću ti ima tamo cela kutija spekulasa da se kupi kad ga toliko voliš.  :lol:

Ja bih ustala, narucila od konobarice jos keksa, platila joj ga i otisla.
Bez objasnjenja.

Vrhnac sebicluka u mojoj postavci je kad zakidas i stetis dete da bi zadovoljilo sebe - po bilo kojoj osnovi.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

iju lani, tek sad videh, kroz unin citat :fool:
jbg...to je ovo sto pricam..bas to...

kalimero

mono,
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: kalimero on September 21, 2014, 11:23:02 PM
ovo sad moram u spojler

zato valjda i imam ovaj stav koji od pocetka primera dajem..... extremno ponasanje kad je samo u svoje dupe, to mi je sebicluk..... sve ostalo je jednostavno drugacije, van mog sistema mozda, ali daleko od toga da imam pravo da osudjujem.....

Ne znam šta da mislim...

kalimero

Quote from: monochrome on September 21, 2014, 11:27:30 PM
iju lani, tek sad videh, kroz unin citat :fool:
jbg...to je ovo sto pricam..bas to...

ovo sto lani pise, to bih svrstala u sebicluk  :crazy:..... ne znam , ja tu vidim razliku, mozda gresim sto ne osudjujem i ono prvo na isti nacin, ali mi nema istu meru.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: Lani on September 21, 2014, 11:30:12 PM
Ne znam šta da mislim...

ma, naravno, ali nekako, valjda mu odbijes na kretenizam ili tako nesto i ides dalje.....da zivim sa tako nekim bih verovatno skrenula, ovako, dodjes, prodjes, odes...... ako njemu nije problem da sam sa sobom tako zivi.....  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

sktrice nisu pod obavezno i sebicnjaci

Lani

Osoba iz moje priče je jedinica, uvek su joj roditelji ugađali, kad su oni umrli, nastavila je da ugađa sama sebi, ne kažem da ne treba, nego eto, takva je. Osim toga, nema decu i kapiram da nema taj osećaj da za decu mora da ima a mi ostali kako se snađemo. Ali opet, bez obzira na sve, neki minimum socijalne svesti i emocionalne inteligencije mora brate da postoji.

Finalina

stvarno ne mora da postoji

Lani

Fina, ne mora ništa, mora se samo umreti kako kažu, ali lepo je ako postoji.  :)