Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: monochrome on December 20, 2014, 04:12:26 PM
ne, ne...nisi me razumela...ok si sa razvodom, ali nemas ta negativna osecanja prema proslosti i uopste, bivsem...to mislim...
znajuci mene ta osecanja nisu moguca :lol:

ja mogu da nemam losa osecanja prema toj drugoj osobi svakako ali da mi je i dalje drago sto je on sada neciji tudji problem a ne moj, te olaksanje je prava rec

monochrome

ma dobro...ja nemam tu/takvu/neku/ikakvu vezu sa tim burmama, tj. ne percepiram ih tako...

Finalina

Quote from: Glitter on December 20, 2014, 04:07:10 PM
bas zato je meni izbor pao na to ili da se deca izigraju ili da se popije :lol:
tvoj izbor je super i to je u redu kao i da ih neko pokloni deci ako je pozadina te ideje suštinski slična da se nakit upotrebi i pretvori u novac, provod, neku drugu stvar...znam da je diskutabilno praviti sličnost, ali ja to vidim tako...u malom procentu može biti slično više verzija upotrebe starog venčanog nakita, ali mislim da sličnosti postoje

Glitter

kad smo kod vencanog nakita ja moram da vam ispricam
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Jbt, morala sam da se vraćam ponovo da pročitam, da vidim da li sam dobro shvatila.  :rofl: :crazy:
Pa da li takvi ljudi stvarno postoje, Džizs Krajst.  :wall:

Glitter

pa da to je moje ali cu da se pretavaram da je tvoje pa ces ti to meni da platis i ja cu da ti prodam da bih onda ja mogla da dam nasem detetu :lol:

u stvari je htela kintu na kraju balade
on joj je rekao da ga briga sta ce sa tim da je kupio njoj nekada kada je voleo i da je to njeno a ako ne zeli moze da okaci na ogradu da pokupi prva osoba koj aprodje ulicom

Lani

kalimero

dobro, ona je bas pacijent....

meni ta MOJA burma iz braka sa bm (jer samo nju sam resila da jednom dam Bati, sta je sa onom drugom ne znam niti je moje da znam) ne simbolise PROPALI brak, vec nesto sto je u jednom momentu bilo lepo i donelo mi to dete koje volim najnajnajvise..... Ja drugu asocijaciju na taj brak, na zalost ili na srecu, nemam..... i mom detetu (znajuci ga) nas brak, iako propao, pa i ta burma, predstavljaju ipak emociju iz koje je on nastao, a ne nesto ruzno..... i znajuci da moje dete poseduje tu bas vrstu emotivnosti meni je to jedini ispravan nacin....
i da, apsolutno mislim da odluka zavisi i od osobe i od dece i od okolnosti..... ja ni slike sa tog vencanja nisam unistila, niti cu, stoje mi kod mame i jesu deo moje proslosti.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

moja burma i veridbeni prsten su bez traga nestali iz nase dnevne sobe, sa police za knjige, pre jedno 3 godine. sumnjala sam da ih je sara bacila u smece, nikad ih nisam nasla, niti moju sumnju potvrdila, posto je ona pricala neke nesuvisle price. bila sam blago ocajna, ali kao nema veze, napravicu novu burmu prema mm-ovoj (a bas su nam lepe bile, sami ih birali i kupili, od belog zlata). on je svoju nosio stalno, sad ne nosi, mala mu, planira da je prosiri, pa nikako. a ni ja da odem i porucim za sebe, kao dok prodje trudnoca, oticali mi prsti i tako..bas bih mogla, volim da je nosim.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lukina mama

Nosimo oboje,  nekako mi srasla uz prst  :)
Luka ,09 April 2005

moma

Imamo zute, obicne, unutra gravirano ime.
Mm nosi uvijek, srasla mu je. Ja imam problem sa oticanjem, a od prije jedno 3 god i sa nekom opekotinom na prstima desne ruke koju sam zaradila od sredstva za ciscenje rerne, uzas. Stalno mazem te prste. Ipak volim da nosim burmu. Kad sam kuci ili preko noci skidam da se euka odmori, mislim ta opekotina, bas iritira.
Nedavno sam skontala da 10 godina konstantno nosim lancic i krst koji sam dobila od svekija.

Deda

Quote from: Summer on December 20, 2014, 05:28:08 PM
moja burma i veridbeni prsten su bez traga nestali iz nase dnevne sobe, sa police za knjige, pre jedno 3
Da nisu neke vradzbine  :nokti2:
Salim se naravno  :kiss1:
Pitaj Pepi da l to u nasim selima ne bi pomislili  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

gasha

mi nosimo stalno , oboje , ja skidam samo na moru, od kreme i vode lako spada
kupili smo sami, i birali sami ,

moja mam je nasla u karfiolu jednu burmu, na njoj ugravirano Ceda, i jednom je menjala neko ylato, pa je i tu burmu htela da zameni, a onda je sgreskom umesto Cedine odnela svoju, srecom kad je videla ootisla da yameni oni su jos uvek cuvali njenu burmu. isto je zlatarna celje u pitanju.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

čedina burma iz karfiola :rofl:

Lani

Kako bre u karfiolu? Sa pijace?  :lol: