Main Menu

Protekal/Nutrico dijeta

Started by AnaK, April 29, 2015, 07:59:15 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

dolicno zvuci, al to bih samo ja jela :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ma ja sebi ovde beležim recepte koji mi se uklapaju uz režim, modifikovani.

A, Kali, generalno, kad ti dosadi da nešto ne jedeš godinama, improvizovaćeš da za sebe spremiš, ovo npr uz zapečene makarone za njih(ako to jedu), fil je skoro pa isti, peče se jedno uz drugo  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ma, meni se jedu te punjene tikvice, al se moji muski mrste na tikvice generalno :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Ma isto i kod mene, ali sam ja počela da pravim za sebe uz nešto za njih - punjene paprike i sl. A ove tikvice se genralno spreme za 15 min, i pečeš ih uz nešto drugo... Tako bar ja, povremeno, nešto što ja volim, oni ne.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

talas1

Pravila sam picu sa karfiolom.
Obarila karfiol i dodala jaje, so i origano i to je kora. Kad se ispeklo namazala domaci paradajz sok, pivku i razmucenim jajetom prelila.
Odvratno.
Verovatno je sa sirom prihvatljivije.

Inace ne brljam sa hranom, jedem za redovne obroke sve kako treba ali izmedju ubacim sladoled, kolac, bombone koje ni ranije nisam jela. Ma prava sam krmaca.
Skinula sam neki program pracenja tezine i opet cu da pocnem da p....m na stapice i radujem se ketozi. Pacenica  :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.

bubi

talas,
pica je mnogo lepsa kad je kora rendana tikvica.
narenda se tikvica, posoli, odstoji i dobro procedi, ali bas dobro.
doda se so i par kasicica mlevenog badema da upije tecnost koja ostane mozes i jaje da dodas.
prvo to stavis u rernu da se zapece pa tek onda nadev.
meni je ukus savrsen

talas1

Zumbulica

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

Pa toliko otprilike viska, sad je bas fit.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

I kako posle da ne budeš ljubomoran na njihov metabolizam i izbacivanje samo vekne hleba dnevno, kako  :girl_cray2:

Ja sam malo oslabila režim, privremeno, uvela malo voća. I stojim, bukvalno :girl_sigh: Smorena sam jer je to pokazatelj šta je za moj metabolizam ravnoteža. Malo UH iz voća i veće količine tikvica i paradajza od 100g dnevno. Bedak.
Janko 23.7.2002.

Deda

Pa dobro, mora malo i da stane, to je ono salo u misice  :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006