Main Menu

Protekal/Nutrico dijeta

Started by AnaK, April 29, 2015, 07:59:15 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

sta rade tom kus kus onda ako je toliko zacinjen, mislim normalno kus kus nema ukus (bar ne primetan)?

AnaK

Dodali su mu gomilu začina. Pošto se dodaje voda, svi oni se rastope. Meni je grozno. ALi pomešala sam ga bila sa salatom pa sve bacila, ali drugu kesicu ću probati da isperem, pa da dobijem samo zrnca.
Janko 23.7.2002.

Glitter

a jel ne mozes u tom slucaju da koristis obican kus kus?

Glitter

ne znam  sta smes da jedes ali salata sa kus kusom, seckanim paradajzom, krastavcima svezim i krastavcima kiselim i jos naseckana sveza paprika...od zacina samo so
i stvarno je odlicna

AnaK

Ne mogu, jer sam izbacila UH. A običan kus kus su dominantno UH. Ove Nutrico/Protekal kesice su improvizacija sa više proteina. Npr, u 100g običnog kus kusa ima 36g UH i 6g proteina, ovaj prilagođeni ima 25,6g UH i 51,5g proteina.
Mada je količina po obroku 25g, možda bih i mogla u kasnijoj fazi da ubacim običan, 20g recimo, a proteine da dodam kroz belance.
Janko 23.7.2002.

Glitter

da u ovu salatu mogu seckana belanca ili komadic grilovane piletine, onako na suvo
mislim ja sam primetila da su u ssalati def dominia povrce, a kus kus ide tek da zasiti i drzi malo duze
25 gr po porciji je :good: za salatu

talas1

Quote from: AnaK on June 06, 2015, 11:19:18 AM

Hleb sam pekla u kalupu za bakin kolač, i baš mi je prijao  :girl_in_love:

AnaK da li ima mleka u hlebu?
Koliko ispadne  bakinih kolaca od jedne kesice?

AnaK

Ima :( Prvi na listi sastojaka je protein mleka.
Ispadne malo više od jednog (ja sam sipala odjednom pa mi je curilo sa strane, sledeći put ću iz 2 puta)
Janko 23.7.2002.

talas1

Prase u meni se prerano obradovalo da ce jesti hleb  :lol:

tepam prase :crycry:

AnaK

:rofl: :kiss1:

Pogledala sam i palačinku, i ona ima mleka :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

ma dobro :)

ovaj put bas lepo guras  :clap:

i rezultat ne moze da izostane :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Ma def sam se tome dugo posvećiala i analizirala, i utvrdila da mene, def i neopozivo goje UH i u količinama prilično manjim od propisanih. Tako da mislim da sam postavila neki okvir i za buduću ishranu.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/