Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Dacko

Baš mi je žao, i što si još bolesna i što ne možeš da odboluješ kao čovek, a ovo drugo tj. premor, stres, sagorevanje na poslu možda je i uzrok te slabosti... :bighug: Ta pomisao na 'jedini sigurni posao u kući' sve nas pojede, državica nam je u onoj krasnoj fazi početnog kapitalizma kad posla prosto nema dovoljno za sve, pa poslodavci uvek mogu da kažu 'ako ti nećeš, ima ko će', a čak i da oni nisu takvi, odgovorni radnici bi opet strahovali i govorili to sami sebi i terali se preko razumne granice. :(

Vila

Jezivo je, ali tako je. Da je mm firma u boljem stanju, bolelo bi me uvo, iskreno. Videla sam kako se ponašaju, i ja sam preuzimala posao tih što nisu tu, pa može neko i moj workload da preuzme na neko vreme. Ali ne sme to predugo...
Mm je sposoban i sjajan, i mogao bi on i sam da se snađe, ali za to treba da postoji neki oslonac dok on uspe sam. A to moram ja onda... A on ne zna hoće li biti plate ovog meseca uopšte - firma je mala i potpuno zavisi od klijenata, a sad ih uopšte nema.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

jel

Vilo, probaj, polako...da l neko moze da te odveze/doveze
kapiram da ti je posao mentalno naporan al bar fizicki nije, sto je dobra okolnost
:bighug:
ali najbitnije je da se ne sekiras, da nemas jos i presiju egzistencije
:bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Margarita

AnaK

Janko 23.7.2002.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Draga, ako imaš OK nekog na poslu, ko je od poverenja i sl, reci iskreno da ti je bilo jako loše, nadam se da će imati razumevanja i da će da te poštede barem te prve nedelje i stresa i prevelikog napora.  :bighug: :kiss1:

Elanor

:bighug: :kiss1:
ja se sve nadam da ce sami uvideti situaciju i oterati te kuci
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Mogu ja šefici iskreno da kažem kako sam, pa ako baš ne budem za rad, poslaće me ona nazad kući. Ja se nadam da ću izgurati. Idem kolima, i s te strane mi je lakše, tamo ću sedeti i raditi koliko mogu...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Nanny Ogg

Quote from: Vila on October 11, 2015, 07:00:54 PM
Mogu ja šefici iskreno da kažem kako sam, pa ako baš ne budem za rad, poslaće me ona nazad kući. Ja se nadam da ću izgurati. Idem kolima, i s te strane mi je lakše, tamo ću sedeti i raditi koliko mogu...
Ne da možeš, nego moraš da joj kažeš iskreno kako si. Prvo zbog sebe, a i zbog nje, da zna kako da se organizuje ako neko vreme neće moći da računa na tebe 100%.

Evo ti jedan najveći  :bighug:

Ajte zene, ne dram'te

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.