Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Nama je taman dosadilo opušteno grčko letovanje :girl_haha: a deca su u savršenom uzrastu za pravo uživanje u putovanjima. Preostaje, naravno, još da skupimo pare, pošto ova avantura neće biti baš jeftina :rofl: Tokom planiranja detalja ćemo zapravo tek znati okvirnu cifru, ali mislim da možemo da skupimo, imamo dovoljno vremena do sledećeg leta.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Vilo, to zvuci bas savrseno :girl_in_love: i nama je to zelja vec neko vreme ali me finansijski momenat sprecava cak i da mastam o tome :girl_sigh: Uopste ne mogu ni da zamislim red velicine koja bi bila cifra za tako nesto... i dodatno, da li bi dve nedelje dovoljno za takvu avanturu?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ja mislim da ne bi.
Ja gledam samo sever Italije (7-8 gradova, s tim da se ne bi spavalo u svakom od njih naravno) i dve nedelje jedva da može da iskrpi, jedva...

Vila

Moraće za dve nedelje, toliko možemo da odvojimo vremena u cugu...
Nećemo detaljno severnu Italiju ovog puta, samo par gradova, a detaljni obilazak samo Italije planiram za neku drugu priliku.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

Pa to, ni ja ne mogu vise od dve nedelje u cugu. Ivan moze, kod nas je u firmi pravilo da se dve nedelje uzima za prvi deo godisnjeg, posle kako hoces.
Mozda bi mogao neki ustupak da se napravi, ali verujem da bi mi posle izaslo na nos tako da bolje ipak ne :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Meni zvuci dobro i Paralija  :lol: :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

anelore

Vilo, super ti je plan.
Ja za sada znam gde cemo na zimovanje  :girl_haha:  o letovanju jos nismo poceli da razmisljamo, mada je MM samo izrazio zelju da ga ne ostavljamo samog na nedelju dana kao ove godine.

Elanor

verujte, svašta se može za dve nedelje :girl_haha:
ne mora se u svaki ćošak zavući (a i ne može, ma koliko dugo ostali)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

mi pojma nemamo gde ćemo sledeće leto, volela bih jedino da milenu pošaljemo 2 nedelje u englesku
zato pravimo planove za februar 2020 :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dawn

Mi preskačemo Grčku ove godine, malo da se zaželimo mora. Obilazimo Evropu, Budimpešta, Beč, Bratislava, Prag... pa kod sestre nedelju dana u Berlin :)

Nanny Ogg

Svima su vam.divni planovi  :love32:
Ja nem' pojma sta cemo.i kud cemo...

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Dawn, divan plan.  :girl_in_love: Taj prvi deo puta kao onaj naš road trip od prošlog leta, divno je bilo.

Dawn

Quote from: Lani on November 02, 2018, 10:05:54 PM
Dawn, divan plan.  :girl_in_love: Taj prvi deo puta kao onaj naš road trip od prošlog leta, divno je bilo.

Vodila sam ove godine učenike na ekskurziju u Budimpeštu i Beč, mislim da je Ana dovoljno velika za obilazak znamenitosti i muzeja da joj ne bude smor :crazy:

vrana

Stvarno su vam divni svi planovi  :love32:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

Odradili smo grubi proračun troškova za naše mediteransko putovanje - ili ćemo ga skratiti, ili ćemo opljačkati neku banku :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina