Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Malo me je iznenadio rezultat na ovom testu (7, a mislila sam da sam oko 5) a i Jankov (3, a ja bih ga ocenila sa 1).

FoodFreedomQuiz.com

Nekoliko tema za razmisljanje mi je dao. Inace je iz knjige 'Pravilna linija ishrane', autorke programa koji promovise Masa Vujanovic (cerka Milje V) koja je smrsala 54kg za god dana.
Janko 23.7.2002.

Lani

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ali uradiću i ja test, zanima me.

AnaK

Ma program je psihologice iz USA, zivopisne biografije. Al meni je dosta toga i zanimljivo i tema za razmisljanje.
Janko 23.7.2002.

emge

Maša u videima zadnjim, i na sajtu, sva ko leptirić, volim sve... ali i dalje nije neki autoritet :girl_haha: đeni je i dalje lujka, istina mršava :D

AnaK

Realno, nije da nije. Meni je i ova autorka potpuna paralelna realnost (bivša alkoholičarka, bivša narkomanka, adiktivne prirode), ali teška srca moram da priznam da me je u par ciljanih videa koje sam odgledala prilično ispogađala. I da me je cela knjiga podstakla na preispitivanje i razmišljanje, kao i prepoznavanje sebe u nekim ponašanjima i tačkama.
Janko 23.7.2002.

stacka

Kupila sam juce Glukofit, svidja mi se ukus :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

E, imam pitanjce u vezi potrosnje kalorija pri vezbanju.
Uz skakutanje sa  Leslie u proseku potrosim oko 170 kalorija ali mi se desilo da raspon bude od 150 do 190. Ove granicne vrednosti su bile samo po jednom. Od cega moze da zavisi? Od toga koliko sam se angazovala prilikom vezbanja ili je prosto greska pri obracunu? Bilo bi logicno da je 190 kalorija potroseno kada sam bas zapela a da sam 150 imala kada sam ih jedva odradila ali nije slucaj.
Oba puta sam radila bas solidno, kada sam vec koliko toliko usla u formu (sto u mom slucaju uopste nije tesko jer sve je forma u odnosu na 0 akcije u prethodnim mesecima :lol: )
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ja verujem od pulsa, ako i njega meriš. U nekim zonama je potrošnja veća.
Janko 23.7.2002.

stacka

Ova moja narukvica meri otkucaje srca svaki put kad ukljucim neku aktivnost ona meri i to.
Da, ima smisla, a nije mi palo na pamet. :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Više kcal može da se troši kad se više naprežeš logično. A može da zavisi og mnogo faktora, čitala sam skoro da ima istraživanja koja sugerišu da kod pojedinih ljudi zavisi i doba dana kad vežbaju, tj. da u prvoj polovini dana potroše manje kcal nego popodne i predveče a isti tip aktivnosti.

Samo što meni 170 kcal za onaj happy walk (na to misliš?) zvuči previše, nerealno mi je. Prvo što je prekratko, ne stigneš pošteno ni da se oznojiš, već kraj... A drugo što nije preterano fizički zahtevno.

Inače meni za moje treninge nekad broj kcal varira i za 50 ali nešto se nikad nisam udubljivala što je to tako, pripisujem to svom angažovanju i koliko sam zapela na treningu.

stacka

Pa nemam pojma, ja se fino oznojim dok to radim, narocito izmedju 7-12 min, kad dodje vreme da radim dizanje noge u kuku vec sam crkla uveliko :lol: Nek bude i 100 meni je OK, jer te potrosene kalorije ne unosim u MFP aplikaciju pa sam svakako za njih u deficitu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

:girl_haha: Biće ti sve lakše i lakše.
Ispod 100 ne bi trebalo da je.

maxic

NE znam koliko traje program ali sto si u boljoj kondiciji to ti je teze da  potrosis kalorije.  Ovo gdje ja vjezbam reklamira 600 do 100 kalorija. I ja sam na pocetku bez problema isla preko 500, bila u crvenoj zoni( najbrzi otkucaji srca) a sad jedva predjem trista a razbijem se.
Radim recimo do Piera na traci, sve isto on porosi skoro duplo kalorija nego ja. Ovo poslednje pisem zato sto me nervira
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07