Main Menu

Fitness ćoše

Started by stacka, March 20, 2019, 12:51:51 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Da vam se pohvalim da sam konačno krenula na fizičku aktivnost - 'balet fit'. Znala sam da sam kruta, ali me je porazilo što sam bukvalno kao Limenko. Mnogo mi je prijalo, preznojila sam se, i sad se osećam malo rašrafljeno, ali sam trenutno, kako bi se reklo, umorna ali srećna :lol: :diva:
Janko 23.7.2002.

emge

Divno :love32:

A kakva je ekipa, kakve su ostale balerine?

AnaK

Malo nas je, bar za sada, jedna je verzirana nekadašnja balerina, vitka i divna, druga je mlada devojka, ja sad stvarno ne umem da procenim, možda studentkinja, i ja kao najstarija i najgora :lol:
Kaže instruktorka "Gledajte se u ogledalu, namestite ruke tako da budete lepe", a meni samo ona suknjica fali za repliku scene sa onim nilskim konjima :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

Super, važno da si počela. :kiss1:
Hoćeš da nastaviš?

AnaK

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Odlično! :bighug: :voda: I baš je lepo što vas je malo, moći će instruktorka fino da obrati pažnju na sve i ispravi problematične položaje, što mnogo smanjuje mogućnost za neko nezgodno istezanje, naslanjanje na koleno pod pogrešnim uglom ili šta već sve početnici umeju da urade (ili sam to samo ja umela :girl_haha:).

Lani

A u čemu vežbate, u patikama ili moraju neke baletanke? :think:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Quote from: Lani on September 27, 2019, 08:33:32 AM
A u čemu vežbate, u patikama ili moraju neke baletanke? :think:

Mogu čarape, grejači ili one baletanke kao deca što smo imali, znate one crne, obične? Potrebno je da se malo kliza noga, u drugom delu časa, za one graciozne :lol: pokrete nogom  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

E to pazi kad kupuješ, ja mislim da se te dečije ne klizaju, tj. te što smo mi nosili u školama su zapravo za gimnastiku i one imaju gumu odozdo a baletske se klizaju.

Ja deci svake godine naručujem preko naše balerine kod neke žene baš neke lepe satenske, gore su od satena a dole imaju na đonu mekanu antilop kožu i lepo se klizaju a opet ne toliko da ne budu bezbedne.

U svakom slučaju, mislim da treba da tražiš neke koje nemaju tu gumu dole, to je poenta, jer će one zapinjati na parketu i to takođe može da bude potencijalno nezbezbedno. Ne pravite vi ne znam kakve pokrete ili skokove, ali opet.

emge

ja imam iz intersporta te valetanke, koža je gore, antilol dolje, pa se klizaju, taman koliko treba za balet.
Oko 1000din su bile.

Lani

OK, očigledno ih ima i sa kožom onda. :)

AnaK

ObrTicu paznju, hvala na sugestiji! A kad se malo izvezbam, trazicu kontakt za te satenske, da budem lepa :trepp:
Janko 23.7.2002.

emge

Možda je i skaj gore, ali mirišu ono na kožu... izgledaju kao one kad smo mi bili mali.