Main Menu

SUNCANJE-Kreme, Losioni & Co

Started by Glitter, May 07, 2010, 11:10:41 AM

Previous topic - Next topic

MamaMaja

Ja sam krajem maja bila u BGD-u pa sam orobila DM, pa sam posle imala veliki strah od
toga da li sam pametno potrosila dosta para LOL a kad vidim da ih ljudi hvale, onda mi
drago da nisam bacila pare i drago mi je da cemo biti lepo zasticeni.
Sve sto sam kupila je faktor 50, gomilica malih kremica za decu, prskalice, i ne secam se
bas sta jos, ali ima bas puno.

Nas je petoro, deca velika, mazem ih temeljno, svi tako i jako dosta krema potrosimo :)
pa uvek nas zadesi da tamo dokupujemo.

E ove godine smo se lepo spremili, jos sam nacekala ovde i Generu 50 baby, da imamo i
za kasnije kad se vratimo sa odmora, i kupila 3 kutijice.
Deci, Masi posebno ne dam da izadju na sunce nenamazani, jer ona nosi sve neke
majicice na bretelice, uzas, odma bi izgorela.
28.05.1993 Sunce
06.08.1997 Mesec
28.11.2007 Zvezdica

Finalina

kakva su iskustva sa beta bronz, ja cu danas do apAteke pa bih da kupim nesto tako .... ili da zazmurim pa sta ubodem

Glitter

super je beta bronz, ucinio je sve sto je mogao obzirom na moj ten

Finalina

ok, hvala.... ja sam snezno bela, pa zato i pitam

Deda

Veki savet za ove najnovije putnike na more - Ponesite Pantenol penu , super je za izgoretke i crvenilo.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: Finalina on August 17, 2010, 02:49:06 PM
ok, hvala.... ja sam snezno bela, pa zato i pitam
uzmi ali ne ocekuj cudo

AnaK

E pa pošto sam danas izuvala čarape, i shvatila da su mi noge sir bele, vreme je da ovu temu malo osvežimo. Za početak, da je dopunimo preporukama za samopotamnjivanje. Anelore, kako si bila zadovoljna sa DM prošle godine?

Neko da preporuči?
Janko 23.7.2002.

Finalina

Loreal, u spreju za lice i telo ( odvojeno ) , oba su dobra i po prihvatljivoj ceni. Inače, davno sam koristila, ali je najbolji medju nekoliko isprobanih, Dior Bronze.

Dobro si me podsetila, imam i ja u spreju DM ( ne secam se da sam ga prosle godine koristila, ali sam ga kupila )

Deda

Ja da ponovim- obavezno na more ponesite pantenol penu(hvala veki) odlicna je za hladjenje u slucaju nezgoda  :lol: .
Jedna moja bivsa koleginica a farmaceut po struci se kune u Mentasole- mentine preparate, moze i saljiceve-kaze da od toga bolje nema.

anelore

Ja ga opet kupila ove godine, vec su mi noge namazane :)
Zadovoljna sam, Johnson i Dove su umeli da me svrbe, DM-ov ne. Ipak, cini mi se da mnogo brze daje intenzivnu boju, stoga se nemoj iznenaditi.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: Deda on May 20, 2011, 10:26:33 AM
Ja da ponovim- obavezno na more ponesite pantenol penu(hvala veki) odlicna je za hladjenje u slucaju nezgoda  :lol: .
Jedna moja bivsa koleginica a farmaceut po struci se kune u Mentasole- mentine preparate, moze i saljiceve-kaze da od toga bolje nema.
pa kada ne citas :ljut: , koliko sam ga samo puta pomenula (ja pantenol dobro da ne mazem i na hleb :lol: )

.... slazem se za Mentaten (koristim ga i super je), a "Šaljića" uvek ponesem na more ( i pored nekih modernijih mazalica ) .... Inače, Menta proizvodi po recepturama veoma bliskim onima dok su radili Šaljićeve proizvode u njihovoj fabrici, pa su se onda nesto razdelili za te neke preparate (slicna prica kao za Pavlovićevu mast )

Deda

E pa znam, i ja sam to negde pisala  :-\
Nisu podelili preparate nego proizvode pod drugim imenom Jomelop e i melop e  npr a receptura im je ista

Lani

Ljudi imate u Liliju neku akciju, za oko 1.000 dinara se dobiju 2 Ambre solaire mazalice, jedna za decu, jedna za nas velike. Kombinacije su sa faktorima 30 i 50. To je super cena.

Dawn

Taman htedoh to da napišem, ja kupila nama prošle nedelje.