Boginje- slike , pogledajte pliz :(

Started by chokoladica, June 27, 2010, 11:23:32 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: chokoladica on June 27, 2010, 07:47:04 PM
Tenks :) Zao mi je zato sto mu je u sredu rodjendan i , iako nisam planirala da pravim neku festu, sad bas niko od drugara nece moci da dodje.
Quote from: kalimero on June 27, 2010, 08:12:02 PM
pa, mogu......svi koji su preležali boginje..... :)

I David je imao boginje za svoj drugi rodjendan, osim odraslih bila samo jedna devojcica, samo je ona od pozvane dece prelezala. 

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Elanor

choko, drzim fige da ne dobijes boginje :kiss1:

btw, da moja deca nisu prelezala boginje i da cujem da ih neko od njihovih drugara ima, ja bih ugovarala druzenje :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Beatrix Kiddo

Je li i prosle godine (ili one prije) isto Fico bio bolestan pred rodjendan?
:kiss1: da mu prodju sto lakse, a i tebi, ako ih dobijes :bighug:

Quote from: Elanor on June 27, 2010, 10:10:02 PM
choko, drzim fige da ne dobijes boginje :kiss1:

btw, da moja deca nisu prelezala boginje i da cujem da ih neko od njihovih drugara ima, ja bih ugovarala druzenje :-[
I ja  ;)  Jedino, ako bi kvarilo planove za ljetovanje i sl, ne bih, pretpostavila bih da ih mozemo "traziti" i u toku zime  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Quote from: Elanor on June 27, 2010, 10:10:02 PM

Jao, tako sam i ja mislila pre boginja koje je imao Janko. On je imao tako težak oblik, da mislim da bih se obesila da sam mu ih ja 'namestila'. Verovatno bih krivila sebe, i mislila da bi u nekom drugom trenutku možda bolje prošao... Od tada, sve prepuštam verovatnoći.
Janko 23.7.2002.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

disco2000

Da prodje sto lakse, za oboje :bighug: A sto se tebe tice, sad je gotovo, tj. bar ja ne bih znala kako da se cuvam...

Lani

Pa i nema tu čuvanja, kad si po ceo dan sa detetom. Jedino da se nadaš da ti je imuni sistem dovoljno jak da ih ne zakačiš.

Za Filipa  :bighug:

chokoladica

Pa, sta mi Bog da :) Potvrdjene su jutros kod nase dr, a izasle su i 3 nove, sad ih ima oko 40.  :crazy: Mislila sam da cemo to nekako zaobici, ali ajde...bolje sad  u svakom slucaju,nego kad poraste.

Deda

Coko, evo mi cemo da dodjemo na rodjendan, svi smo prelezali  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Quote from: Deda on June 28, 2010, 11:32:21 AM
Coko, evo mi cemo da dodjemo na rodjendan, svi smo prelezali  :girl_haha:
i mi smo :turpija:

Margarita

i samo da dodam, moja mama ih nije prelezala, a cuvala mi je klince dok su imali boginje, i nije ih dobila

chokoladica

Ajde :) Pa.. prosto ne znam, ja sam javila mamama dece koja su  trebalo da dodju, mislim, nemam uslova za neki veci broj dece, jer je lose vreme, to bi bilo njih troje cetvoro, i svi sem dajmondine tare su prelezali, ali.. ne znam ..nece doci svejedno. A nemam pojma  i ako dobije temperaturu.. onda sam u fazonu da odlozimo, pa kad prodje napravicemo eto onako da mu ispunim zelju :)

chokoladica

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.