DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

moma

Finalina

linga

Jao sto me traumirate kad mi svaki put prva iskoci ova tema o dijeti  :sissyfight: mene ceka jos akijev rodjendan i slava  :baba:

vrana

ja nikada ne jedem kad su nase proslave u pitanju, prosto niti stignem, niti mi se jede od silnog uzbudjenja :lol:

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Ni ja ne jedem kad su nase proslave u pitanju ukupno jedno tri dana :rofl: sta li cu ja na ovoj temi :lol:

linga

Ja ne sednem ko čovek da jedem, ali sve probam po 28 puta, pa onda kad sečem jedem razne okrajke da se ne baci i slično  :lol:

moma

aaaa ja nikas ne sjedem da jedem
nego sve usput
dotrpavam se
a to je gore

cici

Sto bi rekla moja mama kurvama za dusu :rofl: iako ne razumem sasvim poskocicu :lol:

Vockica

Ja sam pocela...klasika ovsene sa jogurtom za dorucak....meso za rucak....malkice badema izmedju i jedno 2,3l vode....Uopste me ne zanimaju razne proslave koje nailaze, definitivno moram da se uobrocim i kontrolisem.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Beatrix Kiddo

Ja od danas na zimskom ciscenju organizma  :D
Opet malo na cajevima i soku od cvekle...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Margarita

Stala na vagu :crycry: dosrigla sam maximum u dosadasnjem zivotnom veku :wall:
dobra vest je da je i mm u istoj fazi :D pa cemo zajedno na hrono za koji dan

Beatrix Kiddo

I mm danas poceo sa mjesecevim mijenama, i on rijesio da da nesto mijenja...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Margarita

Mmu se uklapa u njegov plan, planirao je 6 meseci od prestanka pusenja da krene na dijetu
Ja ga samo nagovaram na hrono, obecao je da procita knjigu

Pepi

Mardž, čitala sam malo danas o hrono, pa se pitam koju proju jedete? Iz pekare, ili?

Margarita

Ja sam uglavnom pravila proju, dok sam se drzala dijete
ispecem, spakujem po nekoliko kockica u zamrzivac, pa vadim svako jutro za posao