DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

odlicna kombinacija, pepi, kao izbor kako da napravis rezim ( kada bi svi jeli kao dijabeticari tipa II i pri tom uneli malo pravila hrononutricije  ne bi se brinunlo ni o izgledu, a ni o zdravlju ) , ali opameticemo se valjda :friends:

Zumbulica

Iznenadjena sam koliko su pogodili za skorpiju  :) Ja stvarno imam taj "sve ili nista pristup", ne pada mi tesko ni asketizam koliko umerenost  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Unabebili

e sutra odoh da ih kupim  :lol:

ja sam se u-pro-pa-sti-la za ove praznike  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Masha

i ja, oprastala sam se sa hranom danima, evo sad jedem ove sireve i jos jedno vince, od sutra ne znam sta cu :clapping:

Unabebili

mislim, mene ovi moji stvarno upropastavaju, ovog casa u kuci ima ostataka urmasica, suve pite i novog stolllena i malopre kazu:
- ajd napravi palacinke s nutelom

i ja sta cu  :ljut:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Masha

to je to, kako da ne jedes kad spremis :girl_cray:

Finalina

Ljubav Škorpija prema hrani nije toliko jaka kao kod Bika, ali je veoma blizu.  :crycry: meni pomoci nema  :rofl:

Lani

Ja da se pohvalim da se ni gram nisam ugojila na Zlatiboru, bukvalno ni gram.
Baš sam se prijatno iznenadila.  :clap: Sad još do Ivinog rođendana da smaknem 2 kg koje su mi ostale kao uspomena na NG praznike i biće super. Imam fore 3 nedelje.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Rakovi imaju tendenciju da jedu na emotivnoj bazi. Oni vole sočne, obilne obroke sa toplim supama i ukusnim varivima u zimu i lakim, osvežavajućim salatama leti.

Predlog: Hrono dijeta

Ova dijeta će pomoći rakovima da pojačaju karakter a da u isto vreme ne "pritisnu" previše svoju emotivnu bazu. Uostalom, zašto bi se žalili: sve namirnice su u "igri" jedino vremenski raspored je malo drugačiji.

;D
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: Dada on January 12, 2014, 09:04:38 PM
http://www.kolektiv.me/18956/Neobican-nacin-da-smanjite-apetit-bez-gl :innocent: :D

:think:  :girl_haha:

Meni za horoskop piše da bi mi najbolje bilo da budem vegetarijanac, ima mi to logike, što sam starija, meso mi sve teže pada. Mogla bih da budem od onih liberalnih vegetarijanaca koji jedu mlečne proizvode i ribu.

vrana

i meni su pogodili, za ovnove kazu da je na duge staza najdelotvornije redovno merenje i obracanje paznje na velicinu obroka, sto je ujedno i jedino sto je dalo iole trajnije rezultate

lani, super za cuvanje kilaze na zlatiboru, to je zaista podvig hvale vredan  :clap: :clap: :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

dorucak tunjevina sa malo kiselog mleka i praziluka...svaki pocetak je tezak :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.