DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Lani  :clap: :clap:
Ja te muske sklekove nema sanse da naucim  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Bravo, Lani! :clap:
Kod muških sklekova nije stvar samo u tehnici nego i u snazi da se podigneš samo rukama.

disco2000

Pa, da, ja umem, ali jedan i to uz mnooooooogo truda :lol:

Lani

Zapravo treba da guraš stomačnim mišićima a da što manje se oslanjaš na ruke.
Tj. što su ti snažniji stomačni mišići i uopšte ceo "core", lakše ih radiš i lakše se podižeš i spuštaš.

Dacko

Da, u pravu si, trebalo je da napišem 'snaga da se podigneš samo na rukama', a svakako da bez jakih stomačnih mišića to baš i ne ide.

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Quote from: Lani on February 23, 2018, 08:51:42 AM
Devojke, volim i sa vama da podelim uspehe. :kiss1: Uspeh od ove nedelje je da sam konačno uspela tj. naučila pravilno da radim muške sklekove.  :clap:
I po prvi put u životu imam žuljeve na dlanovima od šipke sa tegovima. I osećaj je divan. :girl_haha:

bravo!
Imaš li rukavice, meni mnogo znače.
Imaju na sports directu i neke roze ako hoces :rofl:

Ja sam totalno zadiovoljna i bas volim da idem u gym. Jedino sam ruke slabo vezbal prethodna dva meseca zbog teniskog lakta, ali brzo se vracam na staro :)

vrana

Bravo, lani  :clap:
Ja sam.uvek mastala da imam bistu, a posebno ryke kao linda hamilton u terminatoru 2
Kao madona ne bih, to mi je previse

Svaka cast!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Bravo Lani  :clap:, ja to nikad necu dostici 
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Nemam rukavice linga, moram da ih kupim a ne smem ipak bez probanja, neke su baš nerastegljive.
Nemam ni ja još uvek vidljive bicepse i tricepse, tj. imam kad zategnem  ;D, ali na dobrom sam putu pošto baš te dve grupe mišića predano vežbam. Volim i ja definisane ruke.  :girl_in_love:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

moma

Praslin

Zaobilazila sam temu dugo  :-[

Lani, bravo, bravo!!

Ja sam se konačno uterala u neki red sa hranom, valjda sam uspela da nađem režim koji mi prija. I sad to ide polako na dole, samo ne smem da pravim gluposti.
Definitivno mi jako prija da ne jedem ništa slatko. Duša bi htela, ali telu ne prija ič :girl_sigh:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco