Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Ira i sa diane imas delove ciklusa kad ti je prag bola nizi. vidi oceni probaj da pomeris depilaciju da promasis bolnije dane. ja idem na čupanje od ovulacije, ne pre.

cici

Valjda je normalno da je oko ovulacije i malo pre organizam osetljiviji, meni je oduvek tako.

Glitter

Istina, mada znas da na pilulama ni ciklus nije pravi, a ni ovulacija. ja sam stvarno isprobavala i menjala dane dok nisam nasla kad mi najvise odgovara

senka

Quote from: Dada on October 08, 2011, 10:29:19 PM
Sto sa kozom?

imam problem sa kožom koji mi yasmin super reguliše i pre svega ga zbog toga i pijem
plašim se da će mi sve buknuti ako pređem na mirenu  :(
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dada

Quote from: senka on October 08, 2011, 10:55:36 PM
imam problem sa kožom koji mi yasmin super reguliše i pre svega ga zbog toga i pijem
plašim se da će mi sve buknuti ako pređem na mirenu  :(

A, ok, ja mislila da imas inf da Mirena smeta kozi...
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Quote from: Glitter on October 08, 2011, 10:50:07 PM
Istina, mada znas da na pilulama ni ciklus nije pravi, a ni ovulacija. ja sam stvarno isprobavala i menjala dane dok nisam nasla kad mi najvise odgovara
Da, da ali meni nije bilo neke posebne razlike.

Ira

Quote from: Glitter on October 08, 2011, 10:44:34 PM
Ira i sa diane imas delove ciklusa kad ti je prag bola nizi. vidi oceni probaj da pomeris depilaciju da promasis bolnije dane. ja idem na čupanje od ovulacije, ne pre.
Ovako i ja, i nisam stvarno nikad imala ovih problema,pa mi bas cudno.
Reko da priupitam ovdje
tanks  :kiss1:

Ovo sto se meni desilo nema veze sa tim,ona kretenusa mi je spalila kozu  >:( sad se formirala kao krasta :girl_cray:
sutri dan od njenog voska mi se to oko na kojem je cupala obrve i zatvorilo,isla dermatologu  i covjek se cudi.
Nazvala sam je i svasta joj rekla, i ima moju antireklaqmu   :girl_sad:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Glitter

Vila

Otkako mi je neurolog zabranila kontraceptivne pilule zbog migrene, mm i ja se vratili kondomima.
On se prisetio koliko mi se sviđa Durex Performa, sad kaže da neće da menja ;D :lol:
mislim , sviđa se i meni ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

kul je performa, mi je izbacili  :lol: ako zakazu Diane, vise persona je tu najebalo nacisto  :lol:

anelore

Nemoj tako Glitt, mozda ti zasljasti deciji orman  :girl_haha:
Mi i dalje koristimo Durex (i Performu, naravno),  ja nikako da se organizujem i raspitam oko Mirene.

Lani

Ja sam se sve raspitala i odlučila, ali sad treba otići do apoteke i kupiti je, pa zvati dr da zakažem kad da dođem, pa otići kod nje pa... Znajući mene, to ću sad da razvučem do nove godine. :crazy:

cici

Lani

Hoću pa šta mi Bog da, valjda se neću orošaviti.  :crazy: :lol: