Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Sto bi se orosavila, hormoni su blagodet :rofl:

Lani

Quote from: aleksandra-l on August 27, 2011, 08:26:01 PM
a nisam htela hormonsku spiralu jer je moja koleginica dobila ogormne bubuljice, kao kraste  :blink: ne mozete ni da zamislite kako je izgledala, mesecima. nisam sigurna ni da se sredilo, ne vidjamo se...dr je tvrdio da nije zbog spirale, a ona kaze da su se pojavile otkad je stavila hormonsku spiralu...

:crazy: :crazy: :crazy:

cici

Stvarno prvi put cujem za ovo, obicno hormoni jako prijaju.

Ira

Quote from: Glitter on October 11, 2011, 09:01:26 AM
stavljala ti je prevruc vosak  :girl_sad: :bighug:
Ma da kreten od zene, i jos me napada sta si to pocela koristiti,jer zaboga ne uzimam vise kod nje mary kay
jer vidim da mi neodgovara ta linija kozm.

Quote from: Lani on October 11, 2011, 01:34:14 PM
Hoću pa šta mi Bog da, valjda se neću orošaviti.  :crazy: :lol:
Sta znaci orosaviti?  :-[
Joj ja bi rado Mirenu,al` nemoze
a smori me vise ovo gutanje tableta  :girl_sigh:

Quote from: cici on October 11, 2011, 01:44:52 PM
Stvarno prvi put cujem za ovo, obicno hormoni jako prijaju.
I ja, ja ih i pijem bas zbog problematicne koze,tj hormona i pilule mi drze taj baalans

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

Ira, eno imaš objašnjenje tamo gde sam kvotovala Aleks. ;D

Ira

aha predpostavila sam ,ali reko da pitam  ;)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

senka

da li je moguće da se posle nekog vremena smanje blagodeti pilule? primećujem da mi je koža gora iz ciklusa u ciklus, pms izraženiji, ciklus obilniji, nekad na 25, nekad na 30 dana
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Quote from: senka on October 15, 2011, 04:37:24 PM
da li je moguće da se posle nekog vremena smanje blagodeti pilule? primećujem da mi je koža gora iz ciklusa u ciklus, pms izraženiji, ciklus obilniji, nekad na 25, nekad na 30 dana
ne bas, meni koza malko varira ali to je sve sto varira, grudi otisle za broj, pms imam, osecam ga ali ne tera na klopu nego samo blaga nervoza, ciklus tacan u sat.
Odi do lekara  :kiss1:

Gost51

razmisljam o pilulama
a ne bih da se debljam
koristila sam logest prije i udebljala se

kako radi onaj mejbi bejbi, plodni dani ili ne?

cici

Probaj neke druge, nisu sve iste.
Ovo drugo ne znam.

Lani

Ma batali mejbi bejbi, nisam probala ali ne deluje to meni pouzdano, otkud znam...

Glitter

mejbi bejbi ne radi
ja pijem diane nisam se ugojila ni grama

Gost51

mogla bih probati diane
narocito ako ih toliko hvalite za kozu

Gost51

mada citam po forumima svasta bzvz o njima

Lani

Jackie, o svakom kontraceptivnom sredstvu ćeš pročitati dijametralno suprotne stavove, i oni koji su za i oni koji su protiv ubeđeni su da su njihovi argumenti neoborivi i najbolji.
Mislim da ti je ipak najsigurnije da vidiš i šta ti kaže ginekolog, možda lakše prelomiš.