Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Valjda se ne zakazuje 15 dana unapred :nokti2: :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

ja jutros pokazala ovoj mojoj sliku, ona se oduševila, ja joj rekla neću BAŠ tako, malo boje da izmenimo, ali da liči, možda neka crvenkasta

ona se primila, kaže da posle ove slike baš ima inspiraciju

a zaboravila sam i da pitam pošto su :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

martina

Quote from: janavi on March 05, 2012, 07:18:30 PM
ja jutros pokazala ovoj mojoj sliku, ona se oduševila, ja joj rekla neću BAŠ tako, malo boje da izmenimo, ali da liči, možda neka crvenkasta

ona se primila, kaže da posle ove slike baš ima inspiraciju

a zaboravila sam i da pitam pošto su :rofl:

ma sta kosta da kosta :)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

janavi

pa mislim da je prošli put bilo oko 3k, sad je možda malo više :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

martina

Quote from: janavi on March 05, 2012, 07:31:25 PM
pa mislim da je prošli put bilo oko 3k, sad je možda malo više :)

nemam pojma koje su to vama pare. znam da su cizme na rasprodaji ok ako su 8000, ali kod nas je odnos cijena malo drugaciji - kod nas su stvari jeftine a rad skup, ne mozes nikad tri frizure da dobijes za jedne jeftine cipele, a narocito ne tri farbanja u vise boja...

oko 3000 je nasih oko 35 dolara... ja za te pare jos i mogu da nadjem cipele, i to ne lose, u nekom outletu ili u costco, al frizuru bilo koje vrste - nema sanse.

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

od neceg se mora poceti kad su promene u pitanju  :rofl:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

uz put sam se posvadjala sa frizerom, posto sam insistirala na JOS kracim siskama, i tu me ljuto uvredio rekavsi da cu da licim na Anu Bekutu...napravila sam se da ne znam ko je doticna  :lol:

ostali jos pramenovi da se lupe sledece nedelje

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Unabebili

i nisam htela da mi nakoso isece siske, ali je insistirao, pa cu sutra da odem da ga zlostavljam da ih IPAK osisa kako sam ja htela  >:(

AnaK

Sačekaj par dana, da se navikneš i da legnu, možda ipak ima dobru 'viziju' zašto  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

divno i friz i boja, ne bih ja tu ništa dirala, do novog talasa želje za promenom  :girl_in_love:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

martina

Quote from: Unabebili on March 06, 2012, 11:47:26 PM
i nisam htela da mi nakoso isece siske, ali je insistirao, pa cu sutra da odem da ga zlostavljam da ih IPAK osisa kako sam ja htela  >:(

dobro je ovako
ja ih ne bih mijenjala, eventualno mozda da ih malo istanji, ono nakoso da sjecka

super ti je boja
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

janavi

ni ja ne bih menjala, šta će ti kraće šiške, meni se baš ovako sviđa :)

Margarita