Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: Dada on August 15, 2013, 01:01:33 AM
Meni se ucinilo da je Cici na prvoj slici :lol:

I meni se svidja druga.

I mene je bas podsetila na cici

hanna

Quote from: Lani on August 15, 2013, 07:20:37 AM
Crvena mi je dobra ali šta znam, možda je ipak bolje imati pramenove... cimanje je posle prelaziti iz crvene u druge boje.

Ako mene pitas , ne zna se sta je zahtjevnije ..sa pramenovima sam toliko ostetila kosu da sam je na kraju morala odrezati ..crvena je super prve dve nedelje , cim se pocne ispirati meni to vise nije to ,ali sam sa njom regulisala stepen ostecenja kose .Mislim da mi je tamno braon bila super rjesenje ne gubi na boji a ono sto izraste obzirom da imam brdo sedih sama odradim touch up ali i tu se ukazao  problem ako nisam pokrivena sminkom na djavola samoj sebi licim  :lol: Plavo volim ali obzirom na moj pigment kose jako tesko tj nikako ne mogu da dobijem zeljenu nijansu iste , tako da sama sebi sam drama po pitanju kose  :rofl:

Ovo je od ranije pre 4-5 godina kada sam bila mrsava i plava  :lol:

A trenutno sam se zakacila za ovu boju i pokusavam da skontam na koji nacin da dodjem do iste  :lol:

AnaK

Ja zakazah šišanje za sutra  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Finalina

i mene podsecas na cici zbog boje kose, hanna, ali najpre zbog tvojih rezervnih plavih ociju  :girl_haha: , nakita i poze, a ovako ne licite likom (meni bar) mada mozda se i ponavljam :think: , mislim da smo ovo isto vec jednom primetili ... lepa ti je ova plava frizura i boja, ali mislim da su ovo pramenovi tj u vise boja osencena kosa

cici

Crvena boja je skoro pa najzahtevnija po pitanju sminkanja, ni jedna druga boja ne stoji toliko lose kad si nenasminkan kao crvena.

Unabebili

potpis posle 10 godina nosenja crvene
a i u kasnijim godinama daje ostar izraz licu, bar mom licu  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi

Meni se jako dopada kako Hani stoji crvena kosa.
Moj keratin stoji savršeno,čak je i mm primetio da je kosa bolja.bitno je da se ne kovrdza.

cici

Quote from: Unabebili on August 15, 2013, 03:43:42 PM
potpis posle 10 godina nosenja crvene
a i u kasnijim godinama daje ostar izraz licu, bar mom licu  :girl_sad:
Ne znam za ostar izraz ja jos ne primecujem, racunam da cu mozda uskoro morati samo da smirim nijansu.Boje ne zelim da se odreknem, to sam ja definitivno.

gasha

Quote from: Finalina on August 15, 2013, 03:14:13 PM
i mene podsecas na cici zbog boje kose, hanna, ali najpre zbog tvojih rezervnih plavih ociju  :girl_haha: , nakita i poze, a ovako ne licite likom (meni bar) mada mozda se i ponavljam :think: , mislim da smo ovo isto vec jednom primetili ... lepa ti je ova plava frizura i boja, ali mislim da su ovo pramenovi tj u vise boja osencena kosa

mene je ovo ponajvise zbunilo, a fina objasnila  :innocent:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

hanna

Quote from: cici on August 15, 2013, 03:39:48 PM
Crvena boja je skoro pa najzahtevnija po pitanju sminkanja, ni jedna druga boja ne stoji toliko lose kad si nenasminkan kao crvena.

Nisam primjetila, bar ne kod sebe ..Sa crvenom bojom kose sam vise bila bez sminke nego sa istom ..smaralo me uklapanje boja , tu bas nisam strucna ,tako da se sminkanje uglavnom svodilo na tanki sloj pudera cisto da izbalansiram kozu lica i maskara .Sto se boje ociju tice ,probala sam i zelenu i boju meda ,ova plava mi se najvise dojmila  :rofl:

cici

Lice bez sminke sa crvenom kosom izgleda bledo i 'isprano' kako god da je dobar ten.

hanna

Vrati se na sliku pa pogledaj koliko sminke je na mom licu ..ne secam se da li sam je imala uopste  :rofl: slika je nastala spontano, bila sam u fazi oblazenja kad  se mm uhvatio telef. da mi slika dekolte  :crazy:

cici

Znam zato i kazem da crvena zahteva sminku.

hanna

Ja jedno, ona drugo  :rofl: Jako malo sminke sam nanosila dok sam bila crLJena , za razliku od sad sa ovom tamnom bojom kose , no ti nisi nikada bila crna pa neces ni shvatiti o cemu trubim  :rofl:

cici

Znam da si malo sminke nosila sa crvenom, to mi se i ne svijda.