Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Ja ovako kao Moma samo u pleh , bez modli.
Ja sam brljala za vikend, ne puno ali dovoljno. Sutra se vracam u normalu. Mislim da i je otislo 2-3kg do sada, u obimu  se vidi. Uopste se neopteecujem.Cilj mi i jeste 2-3kg mesecno. itno mi je da sam se uobrocila a sko i gricnem slatkis to je u dozvoljeno vreme. Vazno mi je da sam izbacila grickalice,belo brasno, pekaru...pa polako.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

Kod mene je -3,5 i bila bih presrecna kad bih tako nastavila
Brljam i dalje razmake, vino ponekad... Grasak npr ponekad... Ali sve je pod kontrolom
Nix bijelo brsno, slatkisi, grickanje izmedju... To nikako

Unabebili

odustala od hrono
nastavljam sa izbacenim testom i slatkisima od sutra

to mi ne predstavlja napor
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una, ako si. :kiss1:
Razmišljam i ja da malo pauziram, generalno nedostaje mi svega 2-3 kg da dođem do idealnog. Smor mi je da odustajem a ima tako malo do cilja a opet dosadila mi je hrono baš onako...

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Priča koleginica jutros, na hrono ishrani je njena ćerka od 9,5 godina. Treba da skine 10 kila, za 4 nedeljer estrikcije je skinula 3.7 kg ukupno, 1 kg masti.
Iznenadila sam se, praktično sva pravila su ista i za decu.
Janko 23.7.2002.

Summer

joj, tako mali na dijeti  :(

ja sam prestala sa HI, a ne znam jesam li i pocela  :rofl: :rofl:

od danas postim i ako bih se pridrzavala HI verovatno bih umrla od zive iz tunjevine  :rofl:

pa razmisljam da samo ujutro razdvojim dorucak i kafu, a za dorucak da pravim ove HI mafine, palacinke, hlebove i u zto humus i ajvar,  za rucak moram da jedem i mahunarke, ne mogu stalno ribu i povrce, ali mi je vecera najveci problem, bas nemam ideju  :( ne volim nikako riblje konzerve.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Summer, da li bi te mrzelo da mi napišeš jedno 10 posnih ideja za obroke :lol:
Janko 23.7.2002.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Unabebili

zaboravih da vam napisem da sam izgubila jos 1,5 kg  :crazy: dok sam bila u Becu
valjda spalo od onolikog hodanja

ja drugo objasnjenje nemam, jer sam pojela i sladoled i neke kolace

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Summer

da, samo prvu i poslednju na vodi, tj,. prvih pet dana i zadnjih 6.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Zumbulica

Ja pred svaki post razmisljam da pocnem ali se ne usudjujem jer znam da ce mi mnogo faliti mleko i mlecni proizvodi. Kad postim navucem neku mucninu koja traje sve vreme.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili