Main Menu

Šta volite da jedete?

Started by AnaK, April 17, 2015, 05:57:43 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Quote from: Dacko on April 17, 2015, 07:54:03 PM
Jao, kako te razumem.  :bighug:
Mada bih teoretski mogla da priuštim povremeno bacanje eksperimenata, ne daju mi one sirotinjski provedene devedesete godine. I onda se trudim da povremeno bar na drugi načim spremim namirnice koje volimo, što ne nailazi baš na krasan prijem, mislim pojedu oni, ali me posle ljubazno zamole da spremam kao i pre. Doveka bi živeli na bečkim šniclama uz neko mešano povrće (ili još bolje - krompir), dok se meni odavno stužnilo sve što ja spremam ili mi mama pošalje, pa i polovina onog što može da se kupi gotovo (tu više ekperimentišem nego kad sama kuvam) i potpuno sam spremna da me neki maštovit kuvar usvoji, pa ako znate nekog bolećivog - javite. :)

Od reči do reči da te potpišem  :crycry:
Moju muku sa mužem nećejedom već i vrapci znaju, pa ne bih da se ponavljam  :lol:
Ja jedem sve (možda 2-3 namirnice samo ne), i volim da eksperimentišem i isprobavam novo, al mi se smuči kad ovi moji krenu da zanovetaju  :hm:
Ponekad kao AnaK, napravim samo za sebe, ali i to retko, manje zbog bacanja para, više zato što me mrzi da spremam 2 stvari  :-[

E, al zato obožavam da pozovem drugarice na ručak/večeru, em sve jedu, em mogu da se razmašem  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Da vidimo da li ce polovina da isproba :zlocka: ja recimo ne volim prebranac, ali ovo volim :good: nekad ubacim kiseli kupus u tanjir sa pasuljem, nekog bi verovatno podsetilo na kaznene akcije ponekih "vaspitacica" iz vrtica, ono kad im smuckaju sve u tanjir jer nece da jedu :wacko:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Super su flekice i kiseli kupus...

Deda

Quote from: MissL on April 17, 2015, 08:28:38 PM
Dalmatinska verzija je bez kupusa, pasta fazol(a) ako se dobro secam,  ovo je valjda slavonska. Ili jednostavno njena :lol:
Ja jednom pravila, Lavica ostavljala recept, jednom i nikad vise, a tacno bih umrla da mu jos i kupus dodam  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

monochrome

sto ste slatke sa ovim "mono, ne gledaj" :lol: :lol: :lol: :love32:

ja volim hranu...u poslednje vreme mi najvise prija japanska kuhinja...miso u svim varijacijama, vege sushi, razne salate...pasulj npr. obozavam...razna variva, supe, corbe...
nisam ljubitelj voca, ali jedem ga...slatko uopste ne volim, ali 2 x godisnje preteram, ako se potrefi da mi je pri ruci neka extra crna cokolada ili svekrva napravi tortu sa kafom :balavi:
ali ono...kad mi god dodje da nesto prezalogajim, nikad ne pomislim na slatko...iskreno...najcesci snack mi je humus i stapici mrkve i celera :girl_haha:

ah da...indijsku hranu OBOZAVAM :diva:

porok mi je hleb :-[
belog sam se davno odrekla, al' ponekad gricnem kakvu kiflu...jedem zdravije hlebove, ali se trudim da ga jedem samo sa corbama i kao sendvic...

kalimero

Quote from: disco2000 on April 17, 2015, 08:53:00 PM
Super su flekice i kiseli kupus...

ja pravila prosle nedelje, i naravno ja se odvalila od klope, muski smrljali po tanjiru i na kraju krkali cvarke i leba....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

cek...ako pricate o pasulju sa kiselim kupusom, kao...kuvan u pasulju, daaaaaaa...ja to bas volim...to je dalmosko-licko jelo...plus testenina, naravno :girl_haha:

monochrome

a flekice s kupusom su prava delicija u nasoj kuci...svi obozavamo :dog:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

monochrome

eto npr. danas...kako da ne kupim iz naske pekare...kako!!?
moradoh...naduta sam ceo dan...

Unabebili

Nema jednostavnije osobe od mene:
ja volim da jedem SVE STO DRUGI PRIPREMI i nista sto ja spremim.

Iza toga stoji velika tacka  :girl_cray:

Meni se spremanje hrane ogadilo, bukvalno i cini mi se trajno.
Kuvam kao po kazni, iako to sto skuvam bude i ukusno i lepo i pojedeno.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

hleb par puta godisnje  :crazy: ne privlace me ni bureci, ni kupovne pite i bele kifle
al zato one patke sa sljivama mogu do prekosutra  :crycry:

moram da pocnem da porucujem iz magaze kiseli kupus :balavi:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

Quote from: MissL on April 17, 2015, 08:28:38 PM
Dalmatinska verzija je bez kupusa, pasta fazol(a) ako se dobro secam,  ovo je valjda slavonska. Ili jednostavno njena :lol:
tako je ... ti bućkuriši su jako ukusni pa taman i kada su od ostataka

Glitter

Najbolje jelo od ostataka ovde je moj omiljeni bubble and squeak