Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Hm, izgleda da ja preterujem  :-[
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: Ira on October 16, 2009, 07:58:51 AM
Ja sada idem od pocetka teme, valjda ima nekih predloga za ljeto  :D

:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

Nanny Ogg

Ja slazem obucu i tasnu (al to valjda i vrapci vec znaju  :lol:), a garderobu utoliko da bas ne licim na cirkus.
Mada, ja generalno imam sve neke jednobojne stvari, narocito zimske, pa i nije neki problem uklopiti

Ajte zene, ne dram'te

Ivy

Quote from: Nanny Ogg on October 16, 2009, 04:34:01 PM
Ja slazem obucu i tasnu (al to valjda i vrapci vec znaju  :lol:), a garderobu utoliko da bas ne licim na cirkus.
Mada, ja generalno imam sve neke jednobojne stvari, narocito zimske, pa i nije neki problem uklopiti

isto:) s'tim sto ja i garderobu kombinujem tako da se sve slaze :girl_in_love:..mada ne volim da sam obucena od glave do pete u istoj boji  :crazy: volim kombinaciju dvije boje (tri maksium..ali kao mali detalj)...

zimi nosim vecinom jednobojne i tamnije nijanse...mada volim bijelo i zimi  :girl_in_love:

cipele i tasna se slazu  :crazy: ako bas nemam tasnu uz cipele onda sa garderobom obavezno  8) :-[

janavi

cipele bih slagala sa odećom kad bih ih imala 12 po sezoni, a toliko nemam

ja otprilike kao nanny
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

ne slazem cipele i tasnu, slazem tasnu i garderobu, a obuca redovno odudara...nemam problema sa tim jer sam pile  :lol: :lol: :lol:

Plava Baklava

Slazem sve sa svime, pa sta uspem da uparim  :lol: :lol: :lol: :lol: Cipele s ogrlicom, tasnu s carapama, maramom i podmajicom isl  :rofl: :rofl: :rofl:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

:ph34r:

Quote from: Glitter on October 16, 2009, 05:14:24 PM
ne slazem cipele i tasnu, slazem tasnu i garderobu, a obuca redovno odudara...nemam problema sa tim jer sam pile  :lol: :lol: :lol:

i ja sam pile :trep trep:

Glitter

znaci  ni ti ne slazes cipele i tasne   :rofl:

:ph34r:

Quote from: Glitter on October 16, 2009, 05:31:18 PM
znaci  ni ti ne slazes cipele i tasne   :rofl:

:D aj hejt det

maripoza

Mene to slaganje cipela i tasni podseca na zatvorsku uniformu :lol: i ne bih se trudila to da radim cak ni kad bih imala "parove". Sto ne znaci da ponekad slucajno ne potrefim da uparim, makar po boji, ako ni po cemu drugom. :rofl:

Hocu da kazem da su mi besmislena sva ta pravila: cipele moraju uz tasnu, ova obuca ide na carape, ona ni slucajno ne sme na carape itd. itd. I vidjala sam divno obucene ljude koji ne postuju sva ta pravila. Neko jednostavno ume da se obuce tako da to sve u kompletu  izgleda sjajno, a pri tom je jos i originalan. E to mi se najvise dopada, bashka sto ja za to bas i nemam talenta. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

imam krem cizme i krem tasnu...nikad nosene zajedno  :D
braon cizme i braon tasnu...takodje nikad zajedno  :D
uz zutu tasnu nosim zuti kaput
uz zutu tasnu nosim ljubicaste cipele ali i jos neki ljubicasti detalj
mislim moje kombinacije nisu bas u vinklu, no drugacije bih se osecala nelagodno :D

AnaK

Quote from: janavi on October 16, 2009, 04:53:43 PM
cipele bih slagala sa odećom kad bih ih imala 12 po sezoni, a toliko nemam

Nemam ni ja, ali ja nosim jednu osnovnu boju, uz reeeeetke izlete. Te mi se obuća uvek slaže  :innocent:
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on October 16, 2009, 06:19:08 PM
Nemam ni ja, ali ja nosim jednu osnovnu boju, uz reeeeetke izlete. Te mi se obuća uvek slaže  :innocent:
e pa ja ne volim da nosim jednu boju :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Kafica

Quote from: Plava Baklava on October 16, 2009, 05:23:00 PM
Slazem sve sa svime, pa sta uspem da uparim  :lol: :lol: :lol: :lol: Cipele s ogrlicom, tasnu s carapama, maramom i podmajicom isl  :rofl: :rofl: :rofl:
Ja ovako :girl_haha:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile: